Şimdi Ara

Akpliler, dindar olması dışında niye oy veriyorsunuz? Chpliler için de sorum var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    dindar kesim bu ülkede 60+ yıldır eziliyordu iş sahibi memur olması okumasına bile engel olunuyordu akp nin hala arkasında iyi desteğinin olması geçmişteki din inanç düşmanı demokrasi düşmanı kuzey kore vari uygulamalar.


    atatürkçü chplilerin çoğu chp den memnun değil içi dışı pkklılarla kürtçülerle doldu diye ama atam kurdu oy atam kafasında çoğu çocuğunun dedeside chp lidir babasıda akp lilerden o konuda daha tutucular.

    4-C sınıfından kerimcem'i dinledik.


    Yalancılık yapan kerimcem, ajitasyonun kralını yapmakta ve buradaki gençleri de kandırmaktadır.


    60+ yıldır ezilen dindar ve mütedeyyin kesim yoktur. Sadece saçma sapan ve gerçekten vatanını milletini seven insanların da itiraz ettiği saçma sapan olaylar vardı. Herkes karşı çıkmış ama BÇG gibi absürd uygulamalar ile insanlar fişlenerek tehdit edilmiştir.


    Ha bu şimdi yok mu, hem de tillahı var tillahı!


    Ama bu kerimcem'e kalsa mütedeyyin kesim asıldı, mütedeyyin kesime işkence uygulandı.





  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Bu bahsettiğin mağduriyetlerin bin katını solcular yaşadı. Sen sadece sana yapılan propagandalar nedeniyle kısıtlı bilgini yazıp duruyorsun. 141-142 neymiş bir bak. Sol görüşlü kim varsa sorgusuz sualsiz işten atıldı. Emeklilik hakları ellerinden alındı


    Yahu zamanında bir bakkalın tabelasındaki C harfi orak çekiç sembolündeki orağa benziyor diye adam tutuklandı.


    Siyasal dincilerin kısıtlı bilgili, sadece işlerine gelen propagandaları haricinde biraz bilgilensen iyi olmaz mı? Yasaklı kitap listelerinde Nazım Hikmet’in kaç kitabı vardı? Sen lisede Nazım’ı tanıyabildin mi? Benim bir çok arkadaşım yabancı hocamızdan öğrendi Nazım’ı. Şaka gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 20 Haziran 2021; 22:38:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elindeki kaynaklar çocuklarıma yeter mi okutabilir miyim diye düşünmeden hayvan gibi çocuk yap, onları okutamayınca devlete suç at, amerikanın oyununa gel orada herkes dinini rahat yaşıyor zannet, laikler eziyor bizi diyerek söylen, kız çocuklar okuma gitmez okumaz diyerek şeriat eylemleri yap, öncesinde madımak ile canlı canlı insanları otelin içinde yak. Daha sonra 28 şubatta sizinle beraber bütün ülkenin geleceği mahvet. Daha sonra buraya gelip dindar kesim ezildi okuyamadı de.


    Bu bana bir şeyi hatırlatıyor sanki neydi neydi...??


    Elimdeki kaynaklar çocuklarıma yeter mi okutabilir miyim diye düşünmeden hayvan gibi çocuk yap, onları okutamayınca, komunistlerin oyununa gel terör örgütü kur, şehirleri gasp et. Sonra askerler geldi suçlu suçsuz demeden hepimizi madur etti diye ağla ve yıllarca devletin tepesine çök.


    Senin ne farkın kaldı pkk'dan? Sayın çok diye başa geçtin o kadar. Ya onların nüfusu fazla olup başa geçseydi ne olacaktı? o zaman laiklik diye 4 dönüp ağlayacaktın işte din sökmeyecekti.


    -20 yıl öncesine kadar memur maaşı beber maaşından bile az idi. Liseyi bitireni düz kafadan memur olarak alıyordu zaten devlet, millet bilerek gitmiyordu, senin o kendini uyanık zanneden dindar kesimin okula gidip okuyup 2 kuruş memur maaşı alacağıma sokakta ayakkabı boyarım daha iyi edebiyatı yapıyordu.Laikler bunu bile bile zaman harcıyordu okumak için enayi gözüyle bakıyordunuz ne oldu sonra? memurluk değere binince mi dindarların okumasına engel olundu? erbakan zam yapmadan önce memurluk mu vardı?

    Sonuç: Okumanın değerli olduğunu anlayınca fetö ile birbirinize girip, milleti onların evlerinde okutmanız, bakın biz de yapabiliyoruz bakınnn demekki fırsat vermemişsiniz hüloğğğ diyerek gezmeniz, ve 15 temmuzda bir kez daha ülkenin geleceğini mahvetmeniz. (soruların çalınmasından bahsetmiyorum tabi )

    sonuç2: Okumanın sadece işlevden ibaret olduğunu zannedip her yere üniversite açıp, hem okumuş kalitesiz işsiz sınıfı yaratmanız.

    sonuç3: tarih tekerrür, tarih tekerrür, tarih tekerrür, bunlar yine madur, tarih tekerrür


    Açıyorsun televizyonu dünyadan bir haber beynini yıkıyorlar sonra buraya gelip 500 yıldır maduruz diyerek geziyosun missssssss. Düşünme yok sorgulama yok, tartışma adabı yok, sıkıştığın yerde konuyu değiştirip kaçmak var. televizyonda öğrendiği üç beş jargon ile beraber millete sabit fikirli diyerek kendini de küçük duruma düşürüyorsun oh mis.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhan/ -- 21 Haziran 2021; 2:17:0 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.