Şimdi Ara

AKP'nin Oy Oranı 0,4 Düştü! İktidar Gidiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2007 - AKP, %47,66

2011 - AKP, %49,83

2015 - AKP, %49,41

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Desmond

2002 - AKP, %34,28

2007 - AKP, %47,66

2011 - AKP, %49,83

2015 - AKP, %49,41

Arkadaşım tamam biz de sonuçlardan memnunuz ama, sevincini abartıp diğer partilere oy veren arkadaşlar gibi desteklediğin partiyi itici hale getirme.
  • "Mağrur olma padişahım senden büyük Allah var."

Osmanlı'da Cuma selamlamasında yeniçerilerin söylediği bir söz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumu

quote:

2002 - AKP, %34,28

2007 - AKP, %47,66

2011 - AKP, %49,83

2015 - AKP, %49,41

Arkadaşım tamam biz de sonuçlardan memnunuz ama, sevincini abartıp diğer partilere oy veren arkadaşlar gibi desteklediğin partiyi itici hale getirme.

Yav bırak tadını çıkaralım hiç biri ortalıkta yok bize diyordular sizi göremicez yok olcanız diye unutmadım geçen seçimde nasıl dalga geçiyordular bizle.
  • Sevineni de anlamıyorum üzüleni de Halk ın durumu aynı zengin yine zengin fakir yine fakir. Siyasetçilerin değil Vatandaşın çocugu şehit olacak sen 3 kuruşa talim edeceksin siyasetçi altın kadehlerde su içecek lüks makam araçlarında gezecek. Sen pirzolanın pastırmanın tadını unutacaksın onlar göbek yapacak. Kim iktidara geçse aynı şey olacaktı.
  • Güldüm yalan yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Eiens.Upload

quote:

Orijinalden alıntı: forumu

quote:

2002 - AKP, %34,28

2007 - AKP, %47,66

2011 - AKP, %49,83

2015 - AKP, %49,41

Yav bırak tadını çıkaralım hiç biri ortalıkta yok bize diyordular sizi göremicez yok olcanız diye unutmadım geçen seçimde nasıl dalga geçiyordular bizle.

Aynen öyle.

Seçim öncesi gaza geldiler yine hüsran, yine hüsran.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Akp %35 Alacak Görürsünüz AKP Devri Bitti."

Sonuç %49

• %49,5 oldu
  • Ak partinin yaptığı en kötü şey hükumette kalma süresini 5 yıldan 4 yıla indirmesidir. Cumhurbaşkanlığı için 7 yıl fazlaydı ama 5 yıl olması iyi oldu.
  • Yazık size. İnsanları korkutarak oy aldınız. Böyle bir ortamda demokratik seçim yapılamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Yazık size. İnsanları korkutarak oy aldınız. Böyle bir ortamda demokratik seçim yapılamaz.

• quote:

Yazık size. İnsanları korkutarak oy aldınız. Böyle bir ortamda demokratik seçim yapılamaz.

ciddiye alıcamda seni fotondan dolayı alamıyorum
  • Kelle sayıları sayılarak gerçekler bulunamaz
  • Din düşmanlığı yaptıkça bazıları inadına Ak partiye oy vereceğim seve seve kabullenecekler insanları aşağılamamayı ve dinlerine karışmamayı, özgürlük başörtüsüne karışmak dine karışmak değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

quote:

Ciddiye alın ya da almayın, dediğim yanlış değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

Din düşmanlığı yaptıkça bazıları inadına Ak partiye oy vereceğim seve seve kabullenecekler insanları aşağılamamayı ve dinlerine karışmamayı, özgürlük başörtüsüne karışmak dine karışmak değildir

şu din yüzünden akp ye oy verenleri gördükçe iyice soğuyorum. bari ekonomi için oy veriyorum vs.. deyin.
  • quote:

quote:

Fenerbahçeliyim bu dediğin ayıp oldu.

PKK silah zoruyla HDP'ye oy attırıyordu ya bu seçimde yapamadılar belki ondandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

Din düşmanlığı yaptıkça bazıları inadına Ak partiye oy vereceğim seve seve kabullenecekler insanları aşağılamamayı ve dinlerine karışmamayı, özgürlük başörtüsüne karışmak dine karışmak değildir

şu din yüzünden akp ye oy verenleri gördükçe iyice soğuyorum. bari ekonomi için oy veriyorum vs.. deyin.

Ben açık açık oy verme sebebimi söylüyorum dinime sövdüler inancıma hakaretler ettiler hic oy vermem dediğim partiye oy verdiriyorlar artık bu zihniyet değişmediği müddetçe de ya saadet ya akp bunlara oy vereceğim.

• quote:

quote:

quote:

Fenerbahçeliyim bu dediğin ayıp oldu.

PKK silah zoruyla HDP'ye oy attırıyordu ya bu seçimde yapamadılar belki ondandır.

yok hacı terroyu ne hale getirmiş ondan dolayı gülüyorum

dediğin dogru kardesım ah bide baraj altında kalsalardıda olmadı nasip diger seçime inşallah

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.