Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (406. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28.562
Cevap
66
Favori
517.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Akpnin oyu düşmüyor diyip yandaş anket şirketlerini örnek gösteren akplilere gelsin:

     AKP Çok Fena Düşüyor..


    Görüldüğü gibi cumhurbaşkanlığı seçimini en iyi andy ar ve ardından sonar bilmiş buda andy ar'ın son yayımladığı anket:

     AKP Çok Fena Düşüyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 14 Nisan 2015; 18:46:45 >




  •  AKP Çok Fena Düşüyor..


     AKP Çok Fena Düşüyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZILÖTESİİ -- 14 Nisan 2015; 19:47:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: who-tang

    quote:

    Orijinalden alıntı: Serkan D.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Howard88

    quote:

    Orijinalden alıntı: who-tang

    Bakın Tayyip Erdoğan'a hırsız diyorsunuz da ben kalıbımı basarım ki şu ülkedeki en büyük hırsızları, yiyicileri, hak yiyenleri sıralasan Tayyip Erdoğan listede olmaz bile. Bunu eğer tanıdığınız büyük bankacı, işadamı, portföy yöneticisi vs. yani işi para olan biri varsa sorun, aynı şeyleri söyleyecektir.

    Fransa'daki, İsviçre'deki bankalara Türkiye'den kaçırılıp gömülen paraların sahiplerini araştırsanız inanın Ak Parti'liler solda sıfır kalır. Ha Ak Partililer ihale almıştır, rant yaratmıştır, bunlar da her iktidar döneminde oldu ve ülke ekonomisi için öyle felaket şeyler değil, bilakis iyi, sonuçta ekonomi bir şekilde döndürülecek, bunu da birileri çıkıp yapacak. Önemli olan bu paraların yurtdışına kaçırılmaması, hortumlanmaması.

    Kolay değil ülkeyi yönetmek, sizin sandığınız gibi değil, herkes iyi niyetli mi sanıyorsunuz, para ve güç söz konusu, herkes aslan kesilecek, bunun her türlü lobisi var, locası var, milletin sırtına binmişler yıllardır. Ne yazık ki fazlasıyla güce de sahipler, her imkanı da kullanıyorlar.

    Oyuna gelmeyin, AK Parti bu millet için büyük bir fırsattır, sahip çıkın. Kolay kolay halkı sokaklara döküp, medyayı kullanarak, paralel yapılanmalarını, çetelerini kullanıp bu milletin üstüne çökemeyeceklerini anlasınlar artık.

    Tayyip Erdoğan ulu önderimizdir.Fatih,Kanuni neyse günümüzün önderi Recep TAyyip Erdoğandır müslüman Türk evlatları için.Gerisi vız gelir tırıs gider.Donanımhaber forumunda iki tane bebe ak parti karşıtı video,resim paylaştı diye vazgeçmez bu halk Erdoğandan,Ak PArtiden.

    Bu ülkenin tek bir ulu önderi var o da senin çakma ulu önderinin soyadını bile söyleyemediği Mustafa Kemal Atatürk'tür. Çatlasanız da nefret etseniz de bu asla değiştiremeyeceğiniz bir gerçektir.

    Sizi gidi tatlı su müslümanları. Dininiz imanınız para sizin. Kendi cümlelerin içinde hırsızlığı onaylıyorsunuz, bir de üstüne "ama" diyip "Ama tayyipten daha çok yiyen var" diyebiliyorsunuz. Bu halk bu kadar pişkinliği görmemiştir bence :D

    Paralel ne arkadaş ya? :D Düne kadar beraber değil miydiniz siz? Merak ediyorum neyi bölüşemediler de küstüler birbirlerine. Gayet güzel yiyip bitiriyorlardı beraberce.

    Ben sana bir şey söyleyeyim mi. Geometriden paralel terimini kaldırsınlar. Paralel, geometride aynı doğrultuda giden iki doğru demek. Sizin uzun adam buna çok sinirlenebilir paralelin anlamını öğrenirse :D

    Ne güldüm akşam akşam ya


    Benim tatlı su müslümanı olduğumu nereden çıkardın, dinimin imanının para olduğunu nereden çıkardın, hırsızlığı onayladığımı nereden çıkardın. Bunların hepsi senin içinin fesatlığı.

    Bence bu halkın gördüğü en büyük pişkinlik ve nankörlük, sabah akşam bu milletin davasına koşturan adama kalkıp böyle hırsız diyebilmektir. Yazık... Yiyip bitiren adam gider St. Tropez'de gününü gün eder. Hem de yaşı gelmiş 70'e, hastalığı da var sanıyorum.

    Kendi cümlelerinden çıkardım nereden çıkaracağım?

    "Bakın Tayyip Erdoğan'a hırsız diyorsunuz da ben kalıbımı basarım ki şu ülkedeki en büyük hırsızları, yiyicileri, hak yiyenleri sıralasan Tayyip Erdoğan listede olmaz bile"

    Kalıbını basmışsın, Erdoğan diğerlerine kıyasla listeye giremeyecek kadar az az yemiş? (Ne listesi acaba ) Yanlışı yanlışla savunma çaresizliği no1

    "Fransa'daki, İsviçre'deki bankalara Türkiye'den kaçırılıp gömülen paraların sahiplerini araştırsanız inanın Ak Parti'liler solda sıfır kalır. Ha Ak Partililer ihale almıştır, rant yaratmıştır, bunlar da her iktidar döneminde oldu ve ülke ekonomisi için öyle felaket şeyler değil, bilakis iyi, sonuçta ekonomi bir şekilde döndürülecek, bunu da birileri çıkıp yapacak. Önemli olan bu paraların yurtdışına kaçırılmaması, hortumlanmaması."

    Şaka gibi bir açıklama. Maalesef ki bunu ciddi ciddi yazmışsın. akepeliler yurtdışındaki bankalara diğerlerinden (?) solda sıfır kalacak kadar para gömüp kaçırabilmiş. Ha akepeliler ihale almıştır, rant yaratmıştır, bunlar her iktidarda oldu fazla şeyapmayın o yüzden, öyle çok felaket senaryoları çizmeyin, ülke ekonomisine artı yönde etkisi var. Ekonomi bir şekilde döndürülecek, yandaşlar ülkede satılan herşeyden nasiplenecek, yandaş daha da zenginleşecek. Bunu da birileri yapacak. Kimse artık o birileri ?! Önemli olan o paranın paralele gitmemesi. Yanlışı daha büyük bir yanlışla savunma çaresizliği no2

    Neresinden tutarsan tut, çok vahim bir açıklama. Sabaha kadar yorumlanır. Çok üzücü.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ziel34

    Akpnin oyu düşmüyor diyip yandaş anket şirketlerini örnek gösteren akplilere gelsin:

     AKP Çok Fena Düşüyor..


    Görüldüğü gibi cumhurbaşkanlığı seçimini en iyi andy ar ve ardından sonar bilmiş buda andy ar'ın son yayımladığı anket:

     AKP Çok Fena Düşüyor..


    O anketteki sayıları toplarsan yüz etmiyor doksanbeş küsür ediyor.Yani Ak partinin gerçek oyu 45-46 oluyor barajı geçemeyenlerin oyları partilere dağıtıldığında andy ar anketine göre.Yani yine tek başına iktidar olacak ak parti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7B6935253 -- 14 Nisan 2015; 19:54:04 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mng1

    quote:

    Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

    iranın yerli helikopterinin yanına sunu koyup bakın. hiç teknoljik olarak takın duruyorlar mı
     AKP Çok Fena Düşüyor..

     AKP Çok Fena Düşüyor..


    bizim halkımız Batı'nın yaptıklarını satın alıp övünmekten başka bir şey yapmaz. volkswagen alır sanki kendisi üretmiş gibi tok kapı sesi var deyip kasım kasım kasılır. parasını verip alınan ürünle övünülmez. suudi arabistan da petrol parasını askeri oyuncaklara yatırıyor.

    türkiye'de otomobil üretiliyor demişsiniz. Toyotanın kuruluş yeri Türkiye'de ben mi bilmiyorum. adama üreteceği yeri gösteriyoruz biz işin AMELELİĞİNİ yapıyoruz. amelelik keyif veriyorsa bilemem. sizin dediğiniz Almanya'da Opel fabrikasında çalışan Türk işçinin Opel'i ben ürettim demesi gibidir.
    İran araçlarında kendi motorunu kendi teknolojisini kimsenin ağzına bakmadan istediği zaman istediği kadar üretiyor.
    http://www.ikco.ir/
    hele sınır ötesi operasyonda abddnin cervabını beklemiyor. f16larımız vurur demişsiniz. f16 vurma kabiliyetine sahiptir ama sadece korkusuz mert Batı'dan korkmayan hukumetlerin elinde ise.
    APPLE da Çin'e işlemci yaptırıyor diyorsunuz ÇiN şirketi Apple şirketine ipadi örneğin Fransa'ya satamazsın diyebiliyor mu? cevap hayır yani apple amerikanındır. iran ürettiği askeri aracı istediği ülkeye verebiliyor mu cevap evet savunma sanayisi millidir. Fırtına obüsünü ve agusta Westlanddan çakma t129 helikopterini kardeş ülke azerbaycana bile satamıyoruz. demek ki MOTOR hayati bir parçaymış. demek ki abd izin vermezse kendim ürettim diye ortalarda gezdiğin ürünü bile satamazsın. bizim gibi geliişmemiş ülkelere eskimiş teknoloilerini transfer ediyorlar. bizim gibi askerinin başına çuval, geçirilip muavenet zırhlısı vurulup, gemide vatandaşları uluslararası sularda katledilip susmuyorlar. aşağıdaki linklerde İngiliz ve Abd askerlerini nasıl paketlediklerini izleyebilirsiniz belki ilham verir.
    http://www.trmilitary.com/viewtopic.php?f=66&t=1928
    https://www.youtube.com/watch?v=GMc0FKmrQQA

    helikopterleri dış görünüşüyle karşılaştırabilmek büyük başarı. doktor olsanız hastaya bakıp teşhis koyarsınız. Lada Niva da çok çirkin ama arazide Hummer'ın geçemediği yerlerden başarıyla geçtiği TESTLERLE sabittir.
    teknik verileriyle karıştıkları savaşlarla değerlendirme yapılır. okuma yazma bilmeyen çocuklar gibi hikaye kitabının sadece resimlerine bakıyorsunuz. teknik verilerini bulun karşılaştırın.

    laf olsun diye cevap yazmışsın kusura bakma.


    helikopteri dış görünüşüne göre yargılamıyorum. ama dış görünüşe bakmak bile yeterli teknolojik kabiliyetini görmek için. bir insanın hasta olup olmadığını anlamak için illaki alanında uzman doktor olmak gerekmiyor. bazen bi bakarsın hasta olduğunu net şekilde görürsün. mülayim sert ve mülayim ters aklıma geldi. kemal sunal filmini biliyorsundur.

    Tr yerli otomobil üretiyor demedim ülkemizde otomobil üretiliyor dedim.üzbinlercesi de avrupaya amerikaya ihrac ediliyor. bu hem iyi hem kötü. bu kadar büyük bir altyapısı olan bir ülkenim yerli otomobil üretmemesi üzücü. otomobil üretebilecek olanlar zaten TR de ortak üretim yapıyorlar yabancı şirketlerle. e haliyle bu insanlar yüz milyonlarca dolarlık ek masrafa ve riske girmek istemiyorlar. burda elini taşın altına sokması gereken devlettir. bazı hesaplamlar yaptırlar ve milyar dolarlık yatırım gerekli dediler. düşün sen SABANCI olsan KOÇ olsan durduk yere milyar dolarlık risk alır mısın . onlar zengin ama bu maliyetler onlar için bile yüksek. dahası bu maliyeti yaptıktan sonra başarılı olabilecğin kesin değil. yani paralar ucabilir. dediğim gibi bu büyük risk için devletin destek olması lazım ama tık yok. iki model ön plana çıktı. birincisi yabancı bir şrketi alalım millileştirelim. mesela saab gibi bir firma. ama bu seferde şöyle bir durum var. saab zaten satamıyor ki. milyar dolar verip satış yapamayan bir şrketi alamk ne kadar mantıklı. ikincisi ise aracı biz yapalım ama motor yabancı olsun dedin. burdan sonra noldu bilmiyorum . bu arada tekrarlıyorum yeri motor üretiyoruz. traktör için kamyon için ve yakın zamanda da tank için. sorun üretmek değil .fiyatı makül bir ürünü rekabet edecek teknoloji ile üretmek. lamborghini bile motoru ve s
    spansiyonları toplama. kalkıp yüzde yüz itanyaln olsun deseler belki de yeteri kadar güzel olmayacak. dediğim gibi belkği harika değiliz ama iranı da övmenin luzumu yok bu konuda.

    bizim batıya bağımlılığımız f16 ile sınırlı değil.. %100 yerli ucak olsa gene operasyon yapmaz bizimkiler. tabi eleştirirken acımasız olmamak lazım. biz nasıl ki batıya bağlıysak iranda rusya ve çine arkasını dayamış durumda.teknoloji devi israil bile abd olmadan fos .

    dostum bak. benim en uyuz olduğum noktalardan biride motor konusudur. askeri teknolojilerde her bir teknoloji önemlidir. yani motor önemli gerisi fos diye bir şey yok. diğer taraftan yüzde yüz yerli helikopterimiz olsa motoru bile türk olsa batı izin vermediği sürece satamazdık.bölgede güç dengesini değiştirecek ve savaş riskini çıkarak silah satışına sıcak bakmazlar kolay kolay.

    yapma gözünü seveyim ingiliz askerlerini paketledi diye süper güçmü oldular .en fazla reklam yaptılar. yarın bir gün abd operason yaparsan görürürüz süper iranı. iran güçlü bir devlet ,saygı duyulacak bir devlet. ama bu tarz demogojik olaylar ile şişirmeye gerek yok. bizdeki olumsuzlukların tmelinde yöneticilerin zayıflığı var ve küreselleşmenin getirdiği ekonomik bağımlılık var. yani irana göre çok dezavantajımız var. şran ise küresel değil bu yüzden dışardan etkilenmesis kolay değil. onunda en önemlis sıkıntısı petrol fiyatları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 14 Nisan 2015; 19:54:40 >




  • oyveotesi.org hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Howard88

    quote:

    Orijinalden alıntı: ziel34

    Akpnin oyu düşmüyor diyip yandaş anket şirketlerini örnek gösteren akplilere gelsin:

     AKP Çok Fena Düşüyor..


    Görüldüğü gibi cumhurbaşkanlığı seçimini en iyi andy ar ve ardından sonar bilmiş buda andy ar'ın son yayımladığı anket:

     AKP Çok Fena Düşüyor..


    O anketteki sayıları toplarsan yüz etmiyor doksanbeş küsür ediyor.Yani Ak partinin gerçek oyu 45-46 oluyor barajı geçemeyenlerin oyları partilere dağıtıldığında andy ar anketine göre.Yani yine tek başına iktidar olacak ak parti

    Ben bilen şirketleri söyledim gidipte yandaş orca yada genara inanmam

    Bu durumda akp ya %43 yada %44 civarı bir oy alacak ve 270-280 arası milletvekili çıkartacak.]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Howard88

    quote:

    Orijinalden alıntı: ziel34

    Akpnin oyu düşmüyor diyip yandaş anket şirketlerini örnek gösteren akplilere gelsin:

     AKP Çok Fena Düşüyor..


    Görüldüğü gibi cumhurbaşkanlığı seçimini en iyi andy ar ve ardından sonar bilmiş buda andy ar'ın son yayımladığı anket:

     AKP Çok Fena Düşüyor..


    O anketteki sayıları toplarsan yüz etmiyor doksanbeş küsür ediyor.Yani Ak partinin gerçek oyu 45-46 oluyor barajı geçemeyenlerin oyları partilere dağıtıldığında andy ar anketine göre.Yani yine tek başına iktidar olacak ak parti

    Allah allah nerden akepenin oyu oluyor? Bağımsızların oyu belirtilmemiş iyi bak öyle hemen oyları çalmayın torba torba :D Yüzde 4 küsür de bağımsızların oyu var demektir. Yüzdeler sadece bir fikir verir. Önemli olan sandalye sayısıdır. 276 sandalyeyi alamayan tek başına iktidar olamaz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serkan D.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Howard88

    quote:

    Orijinalden alıntı: ziel34

    Akpnin oyu düşmüyor diyip yandaş anket şirketlerini örnek gösteren akplilere gelsin:

     AKP Çok Fena Düşüyor..


    Görüldüğü gibi cumhurbaşkanlığı seçimini en iyi andy ar ve ardından sonar bilmiş buda andy ar'ın son yayımladığı anket:

     AKP Çok Fena Düşüyor..


    O anketteki sayıları toplarsan yüz etmiyor doksanbeş küsür ediyor.Yani Ak partinin gerçek oyu 45-46 oluyor barajı geçemeyenlerin oyları partilere dağıtıldığında andy ar anketine göre.Yani yine tek başına iktidar olacak ak parti

    Allah allah nerden akepenin oyu oluyor? Bağımsızların oyu belirtilmemiş iyi bak öyle hemen oyları çalmayın torba torba :D Yüzde 4 küsür de bağımsızların oyu var demektir. Yüzdeler sadece bir fikir verir. Önemli olan sandalye sayısıdır. 276 sandalyeyi alamayan tek başına iktidar olamaz.

    Bağımsızların değil barajı geçemeyenlerin oyu onlar.Ve barajı geçenlere oylarıyla doğru orantılı paylaştırılır matematik biliyorsanız işin usulü öyledir.Yani gerçek oyu yüzde 45 andy ar 'a göre.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr10ur1907

    BİRDE BAŞIMIZA NÜKLEER ÇIKTI BİZ DAHA ELEKTRİĞİ İDARE EDEMİYORUZ ŞAKA GİBİ.MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ!!!

    Büyük usta klasikleşmiş balkon konuşmasını yaparken de alkışlarsınız umarım
  • miracberkk M kullanıcısına yanıt
    al birini vur ötekine...

    Chpyi geç zaten ama mhpnin başında yazıcıoğlu olsaydı hiç düşünmeden damgayı basardım
  • İnşaallah kazanacağız. #MHP

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

    quote:

    Orijinalden alıntı: mr10ur1907

    BİRDE BAŞIMIZA NÜKLEER ÇIKTI BİZ DAHA ELEKTRİĞİ İDARE EDEMİYORUZ ŞAKA GİBİ.MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ!!!

    Büyük usta klasikleşmiş balkon konuşmasını yaparken de alkışlarsınız umarım

    senin büyük ustan balkon konuşması yapamaz seçimden sonra sözde tarafsız olmak zorunda o konuşmayı yaptığı an ettiği yemini çiğner günah Allah'a inanca varsa tabiki ayrıca anayasaya aykırıdır cumhurbaşkanının herhangi bir partiyi desteklemesi...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 18_Eren

    İnşaallah kazanacağız. #MHP

    Ne mutlu Turkum diyene...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletteki zihniyete bak, ak parti gitsin, başa tkp de gelse de olur kafasındalar.
    Ne günlere kaldık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EvReN 7


    quote:

    Orijinalden alıntı: 18_Eren

    İnşaallah kazanacağız. #MHP

    Ne mutlu Turkum diyene...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: uğur4105

    quote:

    Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

    quote:

    Orijinalden alıntı: mr10ur1907

    BİRDE BAŞIMIZA NÜKLEER ÇIKTI BİZ DAHA ELEKTRİĞİ İDARE EDEMİYORUZ ŞAKA GİBİ.MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ!!!

    Büyük usta klasikleşmiş balkon konuşmasını yaparken de alkışlarsınız umarım

    senin büyük ustan balkon konuşması yapamaz seçimden sonra sözde tarafsız olmak zorunda o konuşmayı yaptığı an ettiği yemini çiğner günah Allah'a inanca varsa tabiki ayrıca anayasaya aykırıdır cumhurbaşkanının herhangi bir partiyi desteklemesi...

    Kim takar darbe anayasasını? Atatürk de partili cumhurbaşkanı değil miydi zaten?




  • arap-islam ülkelerinden bir tane mucit gösterebilirmisiniz, yoook, gösteremezsiniz, ne kadar bilim adamı varsa batıdan gelişmiş ülkelerden çıkıyor, temizlik desen yine onlarda, elinizde kullandığınız, telefon, internet bilgisayar bisiklet otomobil uçak aklınıza ne gelirse batı dünyası tarafından icat edilmiştir, yemek yediğiniz çatal kaşık bıçak yine batı ülkeleri tarafından icat edilmiştir, pis araplar sadece yiyip içip yan gelip yatmayı bilirler, hatta duvarın dibine fistanı sığayıp s*çarlar da kıçlarını bile temizlemezler,

    Kur'an bize neyi emrediyor, temizliği, hırsızlık yapmamayı, başkasının karısına kızına yan gözle bile bakmamayı değil mi, ama ne ararsan bizlerde ve diğer islam ülkelerinde var, gizli gizli içki içmek esrar çekmek arap ülkelerinde var, gizli zina yapmak yine onlarda var, (sokak ortasında yapamayacaklarına göre) fakat Kur'an müslümanlar için indirilmiş olmasına rağmen tüm emirlerini batı dünyası yerine getiriyor, yani beğenmedikleri hıristiyanlar iseviler museviler bir şeyler icat edip insanlığın hizmetine sunuyorlar,

    2020 yılında tüm avrupa ülkelerinde nükleer santraller kapatılacak olmasına rağmen bizde bugün nükleer santral temelleri atıldı,

    daha dün ağrıda olan olaylar, bir tarafta videolar ve fotoğraflar var diğer tarafta birilerine yalancı diyen başbakan var, siz olsanız hangisine inanırsınız, videolara ve fotoğraflara mı yoksa oturduğu yerden ahkam kesenlere mi...

    birileri öylesine şaşırdı ki, paçaları tutuşmaya başlayınca etrafına çamur atmaya ve çirkefleşmeye başladılar.

    film çevirdiler kutu kutu para buldular sonra da faizi ile birlikte bu paraları iade ederek kişileri sebebsiz zenginleştirdiler, belkide bu oyunun içinde kendileri vardı ve o faizler kendilerine geri döndü., sizin öve öve bitiremediğiniz rte yemin etse ALLAH bir dese kur'ana el bassa da artık güncelliğini yitirdi.

    boş yere çırpınmasınlar sular çekiliyor balıklar artık karaya vurmaya başladı...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: uğur4105

    quote:

    Orijinalden alıntı: EvReN 7


    quote:

    Orijinalden alıntı: 18_Eren

    İnşaallah kazanacağız. #MHP

    Ne mutlu Turkum diyene...



    CcC

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

    quote:

    Orijinalden alıntı: uğur4105

    quote:

    Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

    quote:

    Orijinalden alıntı: mr10ur1907

    BİRDE BAŞIMIZA NÜKLEER ÇIKTI BİZ DAHA ELEKTRİĞİ İDARE EDEMİYORUZ ŞAKA GİBİ.MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ!!!

    Büyük usta klasikleşmiş balkon konuşmasını yaparken de alkışlarsınız umarım

    senin büyük ustan balkon konuşması yapamaz seçimden sonra sözde tarafsız olmak zorunda o konuşmayı yaptığı an ettiği yemini çiğner günah Allah'a inanca varsa tabiki ayrıca anayasaya aykırıdır cumhurbaşkanının herhangi bir partiyi desteklemesi...

    Kim takar darbe anayasasını? Atatürk de partili cumhurbaşkanı değil miydi zaten?

    1861 osmanlı anayasasını bir oku istesen 1982 anayasasının eksiği var fazlası yok o anayasadan hani osmanlı osmanlı diyorsunuz ya darbe anayasası dediğin yasa osmanlı anayasasından daha hafif maddeler içeriyor biraz araştırın öyle gelin




  • 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.