Şimdi Ara

Aknegen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaşım 18.Bu ilaca başlayalı 3 hafta oldu aslinda pek sivilcem yoktu.Ama bende sivilce takintisi vardi yara yapiyodu vs vs neyse bu ilaca basladim. ilk hafta normal bisey yoktu ama sonra dudak kurulugu basladi bu bekledigim biseydi.Ama daha sonra Agzimin iki tarafi birden Ceneme kadar yara yapti 2haftadir ne yemek yiyobiliyorum ne konusabiliyorum ne de insan icine cikacak hal kaldi.Biktim artik noldu suratina diyenlere cevap vermekten piskolojim bozuldu ilaci birakma noktasina geldim Lutfen daha once kullanan varsa bi yol gostersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardesim ben ilacın eşdeğeri olan roaccutane kullandım..ilk başladığın zaman kuruluk vs oluyor vücut asırı tepki verebiliyor.nemlendiriciler kullanarak bu sıkıntıları aşabilirsin düzenli sürmen lazım..eğer geçmez ise doktoruna başvur derim çünkü düzenli nemlendirici kullanımında sorun yaratmıyor.sabret düzenli kullan sakın bırakma bırakırsan hiç bir özelliği kalmıyor ve yüzün daha kötü oluyor.geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknes1905

kardesim ben ilacın eşdeğeri olan roaccutane kullandım..ilk başladığın zaman kuruluk vs oluyor vücut asırı tepki verebiliyor.nemlendiriciler kullanarak bu sıkıntıları aşabilirsin düzenli sürmen lazım..eğer geçmez ise doktoruna başvur derim çünkü düzenli nemlendirici kullanımında sorun yaratmıyor.sabret düzenli kullan sakın bırakma bırakırsan hiç bir özelliği kalmıyor ve yüzün daha kötü oluyor.geçmiş olsun

Doktor basta soyledi kardesim dudaklarin kuruyacak dedi surekli suruyorum dudaklarima fayda ediyor bi sure.Bunun olmasini bekliyordum ama agzimi iki kenari tahmin edemeyecegin kadar kotu 2 haftadir cilt icin yara bandi ile geziyorum.Haftaya doktor kontrolum var.O zamana kadar sabredecegim.
    İnternetten cok arastirdim cok yorum okudum ama kimse yara yapiyo demiyo.internette ilk ay kotu oluyo sonra duzeliyo diyenler olmasa yuz kere birakmistim.Senin nasil sonuclandi tedavi ?
    Sorumu cevapladigin icin tesekurler

• Rica ederim, benim düşük doz kullandım yani 40 mg Alıyorum günlük kan değerlerim yüksek çıkıyor diye ama sadece dudak değil el yüz ve dudağa sürüyordu ben nemlendirici bepanthol kullanıyorum yararı oluyordu dudak kenarları kanama yapıyordu ama geçiyordu bitti benim tedavim iyiyim şuan, önemli olan Total dozu tamamlaman sabret geçer hepsi kardeşim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sinüzit (papatya tedavisi)
    14 yıl önce açıldı
    Alerjik rinit, sinüzit
    6 yıl önce açıldı
    seboreik dermatit (tedavi içerir)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.