Şimdi Ara

akn'li mevcut abonelerin 1 ocak sonrası durumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MacGyver.

    dediğiniz gibi taahhütlüye zaten bir şey yapamazlar. benim de 20 gün sonra taahhütüm bitiyor, mecburen yeni bir taahhüt vereceğim. yüz güldüren tarife kapsamında 50 mbit, 100 akn, altın sinema paketi için 91 lira diyor sanıyorum ona geçeceğim.

    yine dediğiniz gibi normal tarifede fiyat garantisi yok, değişik fiyatlar uygulayabilirler ama göz göre göre hak kaybı da yaşatamazlar. yani benim aknli hizmetimi iznim olmadan kotalıya çevirememeleri gerekiyor. bu konuda da btk'nın talimatları var. ama belirttiğiniz gibi bu tarife artık sınırsız oldu diyip, abuk fiyatlar uygulayabilirler mi, belki de uygulayabilirler.


    neyse paşa paşa taahhütümü vereyim ben... tünelin ucu karanlık.

    Hocam ben insaf açısından dedim, 50-100 tl'lik taahhütsüz akn'li tarife kullananı 250-500 tl'lik sınırsıza geçirmeden önce ararlar, uyarırlar, ya da aşırı fark var biz bunu benzer fiyatlı kotalıya geçirelim derler. (Kotalı tarifeler ile akn'liler fiyatı 3 aşağı 5 yukarı aynı) şahsen taahhütsüz akn'li tarife kullansam ve kimse arayıp uyarmadan otomatik olarak akn kalkınca sınırsız tarifeye geçirilip 50 liralık faturam 250 liraya çıkarsa, kotalı tarifeye geçirilmekten daha çok sinirlenirim. Keşke kotalıya geçireydiniz bu kadar yüksek fatura gelmeseydi derim. Kotalı da kötü ama taahhütsüz sınırsız fiyatlarının yanında daha insaflı kalıyor. Tabi insaflı davranıp önceden ararlar mı, yoksa otomatik sınırsıza geçirip müşterinin durumunu düşünmezler mi, bilemiyorum.

    Abuk fiyat uygulayabilirler hocam. Bundan aylar önce 50 ve 100 mbit tarifelerin upload'ı 4 mbit'ten 5 mbit'e çıktı. Taahhütlü taahhütsüz bütün 50 ve 100 mbit kullanıcılarının upload'ı yükseltildi. Bu sırada 100 mbit 100 gb akn'li taahhütsüz kullanan bir arkadaş vardı. Faturası 260 lira gelmiş. Faturası 100 lira geliyormuş normalde. Türksat 100 mbit 100 gb akn 5 mbit upload'lı tarife için 260 tl fiyat koymuş. 100 mbit 100 gb akn 4 mbit upload'lı tarife için 100 tl fiyat koymuş. Süresi biten tarifelerde(Yeni abone alımına kapalı, eski abonelerin kullanımına açık tarifeler) 4 mbit upload'lı olan hala duruyor. Anlayacağın arkadaşın izni olmadan 4 mbit upload'lı olandan 5 mbit upload'lı olana geçirmişler ve bu sayede faturası 100 liradan 260'a çıkmış. Bu durumu çözebildi mi bilmiyorum. Dolayısıyla, abuk fiyat uygulayabilirler mi, uygulayabilirler:

    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler.aspx

    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-tarifeler.aspx?ID=162&baslik=Suresi-Biten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 15 Ağustos 2018; 1:33:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Akn lerin adı sınırsız. 25mb olayındada 24mb ye düşürmediler ve kota sonrası 16mb kuralını uyguladılar. 25mb kullananlar neredeyse sınırsız oldu.

    Bence sınırsız yaparlar gibi kotalı yapmazlar sanki. Ama şuda var halen daha örneğin 25gb akn li paket satışı devam ediyor iki yıl taahütlü. Bile bile bunların satışına devam ediyor olmaları şüpheli bir durum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ondan supheliyim. Bir is olacak bakalim sak diye kalkacak gibi durmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miraclescape

    Akn lerin adı sınırsız. 25mb olayındada 24mb ye düşürmediler ve kota sonrası 16mb kuralını uyguladılar. 25mb kullananlar neredeyse sınırsız oldu.

    Bence sınırsız yaparlar gibi kotalı yapmazlar sanki. Ama şuda var halen daha örneğin 25gb akn li paket satışı devam ediyor iki yıl taahütlü. Bile bile bunların satışına devam ediyor olmaları şüpheli bir durum.
    Daha ilginç olanı:

    "24 Mbps'ye kadar XXX GB AKN'li Eko-Sınırsız" ismiyle geçen paketler bir çok sözleşmeli kampanyalar ararsında satılıyor ve farklı AKN GB'larına göre fiyatlanıyor.
    Örneğin:
    24 Mbps'ye kadar 50 GB AKN'li Eko-Sınırsız ile 24 Mbps'ye kadar 250 GB AKN'li Eko-Sınırsız paketleri, yıl sonunda TEORİK olarak aynı pakete dönüşecekler.
    50 Mbps ve 100 Mbps için sadece birer paket (100 GB) yaptıkları için bir farklılık olmayacak.


    Ben 50 Mbps 250 GB AKN tarifesinden yararlanıyorum, yıl sonundan sonra 1.5 ay gibi bir sürem var sözleşme sonuna, hiçbir değişiklik yapmazsam, yüksek fiyattan yani 80 TL yerine 126 TL olacağı yönünde.
    Bir zorlama yapmazlarsa 126 TL karşılıığnda devam edebilirim gözüküyor. Hatta sözleşmeli paket dahilinde Sinema Vizyon paketleri de var, kullanmıyorum, sözleşme bittiği için paketlerin ayrılacağını varsayarsak (ki faturada ayrı kalem olarak alınıyor) oradan da bir fiyat düşse, aşırı mantıklı hale geliyor.

    Edit:
    "100 Mbps'ye kadar 100 GB AKN'li Eko-Sınırsız" bu paket 131 TL'ye satılıyor sözleşmeli, "100 Güldüren Kampanya" ismi altında, yılbaşından sonra bir oyun yapmadıklarını varsayarsak 130 TL'ye 100 Mbps sınırsız gelmiş oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuray -- 26 Ağustos 2018; 13:28:4 >




  • 2 yıl taahhütlü 50 mbit 100 gb akn'li paketimi kotalı yapsınlar da dünyayı başlarına yıkayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 28 Ağustos 2018; 10:34:7 >
  • Sözleşmen olursa , varsa ödediğin parayı ödemeye devam edersin ! Ekstra fiyat artmaz , ama başka pakate geçersen fiyat yüksele bilir ! 1 ocak sonrası hızlar değişe bilir tarifelerin genelin de e kadar yazıyor ! örnek 16 megabite kadar , 24 megabite kadar yani sabit 16-24 megabit alacaksınız demiyor ! AKN KOTASI kesinlikle kalkıcak , hızlar düşer mi ? düşebilir , çünki sabit hız tarifeleri çok az ve çok pahalı !

    Hızlar degişmeye bilir , çünki her ay başı tüm türkiyenin AKN si sıfırlanıyor bi sıkıntı oluyor mu ? Hayır olmuyor ! İnternet degişim noktası çalışmaları da var servis saglayıcıların...

    Şuan da başka bir tarifeye geçmek , veya düşük akn li , yüksek akn li tarife satın almak şans işi 1 ocakta akn kalkıcak sadece onu biliyor , başka ne olacagını bilmiyoruz !
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.