Şimdi Ara

AKN konusunda merak ettiklerinizi sorun! TurkNet ile Röportaj yapacağız! (Güncellendi) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
3
Favori
9.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sorulması Gereken Soru; Neden Avrupanın en berbat ve en pahalı internetini biz kullanıyoruz?
  • Beden dili okumanın bir okulu var ise..
    Devlet başkanları konuşur falan
    Görüntü üzerine yorum yapılır...
    Elini kaldırdı gözünü yukarı dikti kulağını kaşıdı.
    FALAN FİLAN.
    ---------------------------
    Peki cümlenin ardında ki yatan gerçek metni okumanın bir
    OKULU YOK MU?
    -------------------------
    Eğer öyle olsa bu sanı olur ki..
    Her dinleyici buna kendi yorumunu katar..
    -------------------------------
    Gerçek denilmek istenileni bir kağıda yazıp bir sandığa kitleseler
    Bunu teste tabi tutsalar.
    Ve Bu test yüzlerce kez farklı metinlerde tekrarlansa.
    Bir ortalama çıksa...
    MALA VE ŞİZOFRENE bağlayanlar elense.
    -----------------------------
  • Bende turknet kullaniyorum umarim boyle bisey yapmazlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • videoyu seyredim derken kotanın yarısı gitti

  • Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Ömer Fatih Sayan, Adil Kullanım Noktası (AKN) tarifelerden faydalanan bütün abonelerin, AKN ile belirlenen veri miktarına ulaştıklarında hiçbir ek ücret ödemeyeceklerini söyledi. Diğer bir deyişle internette kotasını aşanların GB başına ücret ödeyeceği yönündeki söylentileri yalanlayan Sayan, bu ücretin alınmayacağını vurguladı.

  • yarın kaçta ? canlı mı? bir bilgi verseydiniz,

  • %20 hız kısıtlaması olyaını sorun yeter.

  • Bu internet kullanımının yani çok download yapmanın nasıl oluyorda ücretini arttırdığını bi açıklasınlar.Sonuçta kullanıcı bağlı olduğu sürece elektrik maliyeti mi artıyor? Bu internetteki bilgi enerji tüketilerek oluşturulan bir zıkım değil. Kullanıcı istediği kadar kullansın ölecekler mi?

  • şu alt yapı nasıl yetmiyor bir açıklasın? yetmeyen yerler nereler ? yetmeyince neler yaşanıyor onlar açısından ? ve alt yapı yeten ileri yerler nereler ve alt yapı yetme diğin de akk olmadan,kota olmadan,1000mps satmak nasıl mümkün oluyor alt yapıysa sorun niye herkez akkçekmek zorunda akk neden olmayan paket yüksek parayla oluyor da ortalama fiyata yok? eyer derseniz akk olmasa internet kullanımı yoğun olup alt yapıyı yoracak diyorsanız neden bazı kişiler 1000mps alıp akk olmadan alt yapıyı yorma hakına sahip ola biliyor?

  • Turknet kablonet gibi bir kota işlemine giriş yapıcakmı. Digerlerinden bağımsız olmasinin nedeni tahutsuz interneti en uygun fiyata vermesiydi bu ayni sey akk kalktiktan sonrada olucakmi aknsiz devam edebilecekmiyiz

  • BTK kotasız satılan hizmetin alınan hız snırına göre kademeli olarak orantılı kullanıcıyı mağdur etmeyecek şekilde hız sınırı getirilmesini isteti Türksat Kablo net milleti sömürmek için söyle bir şey yaptı
    10 MBit sınırsız paketin fiyatını 100 tl ye çıkartı tahattütsüz 25 Mbit i yine tahattütsüz 272 Tl Ben super online 50 Mbit 75 GB AKK li tarifem var + 500 Dakika 4 GB internet Türkcell TV plus 89 Tl ödüyorum AKK yi doldurunca 16 Mbit e yavaşlıyor yeni düzenleme ile önceden 3 Mbit e düşüyordu ek paket aşım ücreti yok üstelik kablo netin hızından daha hızlı bağlanıyorsun

  • Röpörtaj yok ben bulamadım youtube yok

  • Turk.net İnternet sitesinden YAPA alt yapısındanıyım diye sorguladığımda değilsiniz ama 2017 yılı içinde yapacağımız yatırım planı içindesiniz diyor.
    Bir kaç farklı adreste daha sorguladım aynı şey yazıyor, acaba rutin çıkan bir yazımı yoksa kesinlikle YAPA alt yapısını 2017 yılı içinde tüm Türkiye'ye kuracak mısınız?
    Diye sorardım ben olsaydım.

  • türk net kullanıcısıyım 2 gündür gece 2 ile 8 arası yapdığım indirmeler kotama yansıtılıyor. bunu sora bilirmiiniz

  • ISS'ler kendi aralarında anlaşıp da mı kota kararını vermişler bu soruyu sorarsanız sevirinim

  • Türkiye'nin internet altyapısının şuan ki durumu nedir? Anca AKN li interneti kaldırabilecek boyutta mı?

  • 312 . kullanıcısına yanıt
    Telefonsuz internet vermiyoruz çünkü ekonomik olarak anlamlı değil. Şöyle ki, bizim TurkTelekom'a data bağlantısı artı ses bağlantısı (teknik olarak port ve thk) için verdiğimiz parayla yalın internet için verdiğimiz para neredeyse aynı. Dolayısıyla aynı paraya 1000 dakika telefon da vermek varken neden vermeyelim diye düşünüyoruz. Başka bir deyişle, telefon hizmeti vermesek de sizden aynı parayı alıyor oluruz. Sadece telefon hizmeti verince, faturada onunla ilgili bir şey olması lazım. Yoksa telefon hizmeti vermesek, o telefon satırı gider, adsl satırı artar.

    Bu dediğim fiyatların hepsini TurkTelekom'un BTK web sitesinde yayınlanan tarifelerde bulabilirsiniz (https://www.btk.gov.tr/File/?path=ROOT/1/Documents/Sayfalar/Eri%C5%9Fim%20ve%20Tarifeler/Eri%C5%9Fim%20ve%20Araba%C4%9Flant%C4%B1%20Teklifleri/RIPVAET_26.04.2017.pdf) sayfa 81 ve (https://www.btk.gov.tr/File/?path=ROOT/1/Documents/Sayfalar/Eri%C5%9Fim%20ve%20Tarifeler/Eri%C5%9Fim%20ve%20Araba%C4%9Flant%C4%B1%20Teklifleri/T%C3%BCrk%20Telekom%20RAT_22.02.2017.pdf) sayfa 53.




  • Muhteşem bir altyapıya (YAPA) sahip olan TURKNET, bu sistem ile ancak 1-2 Mbps hız verebiliyor. İşin ilginç yanı ise sorunu giderebilecek gibi görünmüyorlar. Bu durumu, Turk Telekom'un yeni saha dolabını aktif hale almasını bekleyerek çözmeyi düşünüyor. İlgili santraldeki planlama müdürü ile görüşmemde ise herhangi bir takvimin olmadığını söylemesi, daha aylarca 1-2 Mbps bağlantı için 65? gibi faturalar ödeyeceğim anlamına geliyor.
    Peki neden TURKNET'ten vazgeçemiyorum? Çünkü, Yapa altyapısına dahil olduğum için sabit telefon hattımı gasp etmiş oluyorlar! Yani, TURKNET'ten gidersen numaranı UNUT. Günlerdir, bilgi sahibi sorumlu bir kişiye ulaşmaya çalıştım. Fakat nafile... Tüm forumdaşlara ve misafirlere tavsiyemdir; Uzak Durun!
    BTK'ya ilettim şikayete verilen cevap bile firmanın ne kadar pişkin ve aymaz olduğunu ortaya koydu. Cevap şöyle; Hizmet kapsamında internet bağlantı hızı garanti edilmemekte, hattın uygunluğuna ve ABONE lokasyonunun santrale olan uzaklığına bağlı olarak alınabilecek en yüksek hız tanımlamaktadır. Bu bilgi imzalamış olduğunuz Ön Bigilendirme ve Kampanya Formunda da açıkça belirtilmektedir.
    Biz aptal insanlar değiliz, imza attığımız evrak da ne yazdığını gayet iyi biliyoruz. Ama sizin, aynı binada VAE(Telekom) altyapısı ile 24 Mbps hız verilebildiğini bilmeyecek ve beni YAPA'ya dahil edecek kadar...
    Son kale olarak buradan yazıyorum (BTK,CİMER, kaldırılmadan BİMER aracılığıyla şikayet ettim) varsa gerçekten bir yetkin sorumlu ve ilgili ise gerçekten firma bir zahmet bana çözüm sunsun. Ki, bu saatten sonra tek çözüm gasp edilen numaramın iadesi ve 1-2 Mbps için ödediğim bedellerdir.

    TurkNet "YAPA"mıyorsan BIRAK!!!





  • Kotalar mahvetti bizi bi oyun indirmede bitiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.