Şimdi Ara

Aklımdaki Yapılandırmayla İlgili Birkaç Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İş,güç derken oyuna fazla zamanım kalmıyor ki bu yaza kadar böyle..
    Şuan için oyunu neredeyse hiç oynayamıyorum,ama yazın oynamaya başlayacağım.
    Oyunu başladığımdan bugüne kadar bir sürü char açtım ve bunların hepsini 30-40 arası bi level'de bıraktım,nedeni ise yapılandırma..
    Hepsinin yapılandırmasında bi' eksiklik bulup char'ı bıraktım yeni char açtım ve yine aynıları oldu.
    Yapılandırma çok önemli bişey ve ben bu konuda çok titizim.
    Şimdi oyun için yaza kadar bekliyorum ve artık kusursuz bi' yapılandırmayla oynamak istiyorum.
    Uzun zamandır aklımda bi' yapılandırma var ve burada açıklayıp yorumlarınızı,eleştirinizi vs. almak istiyorum.
    Kısa kesip yapılandırmayı açıklayım.
    Char:Pure STR Bow(Yorumlarınızı sadece skill dağılımında istiyorum yani int sword yada str glavie ol gibi eleştiri yorum vs. istemiyorum char kesinlikle Pure STR Bow olacaktır.)

SKİLLER
    COLD:LvL 70 yapılacak.Phy buff serisinin bütün skilleri ve pasif maxlanacak(Başka hiçbişeye verilmeyecek.)
    LİGHTNİNG:LvL 70 yapılacak.Mag atak artıran seri(hepsi),hızlı koşma serisi(hepsi),concentrion serisi(hepsi) ve pasif maxlanacak.(Seriden kastım o serinin bütün skilleri)
    FİRE:LvL 70 yapılacak.Fire imbue(El yakma),kalkan skill serisi(hepsi),phy atak artıran seri(hepsi),mag def artıran seri(hepsi) ve pasif maxlanacak.
    PACHEON:LvL 70 yapılacak.Autumn wind flame serisi açılmayacak.Siyah şahin açılmayacak.Diğer bütün skiller max.
    Bundan sonra master level total'dan 20 kalıyor.Bunuda heuksal a harcamayı düşündüm az da olsa bi hp alıyorum.
    HEUKSAL:Pasif 2 yapılacak.
    Yorumlarınızı,eleştirilerinizi bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Miroğlu.. -- 27 Mart 2007; 22:22:53 >

• heuksal pasif 2 yapma derim bunun yerine fire ve pacheon mastery 80 yap mastery lvl arttikça vuruş gücünde artacaktir
  • cold u 70 yapmana gerek yok 68 de maxlanıyor
    lıght oda aynı 68 de maxlanıyor
    fıreyıde 69 yaparsın
    pacheon 80

pacheonu 80 yapman sart atack ıcın toplam 285 mastery olur
  • bence colda vermenin pek bi manasi yok eger uzerinde saglam kiyafetler oucaksa colda verme derim ilerde yeni skiller acilinca , 90lvl gelince mastery lvl gene 300de kalcak ozaman coldu sifirlamak zorunda kalcaksin. ama diyosanki saglam sp farm yapicam ozaman eyvallah. benim suanda pacheon69 full fire69full lightning 61 full. (yani full dedigim fire ve lightningde gerekli olanlar ) ben cok inceledim ve buna karar verdim. 61den sonra lightninge basmaya gerek yok yuzdeler cok az artiyo ve cok fazla sp gerekiyo 61den 69a cekmek icin. elyakma fire kullandigim icin fire69. bende cold acmistim 60a kadar ama sonra gereksiz bulup sifirladim. ama tabi tercih meselesi

yalniz bu yapilandirma icin cok fazla sp gerekli. cok uzun bi farm donemi lazim bence.

he bide autumwind ilerde cok isine yariyacak. full str oldugun icin genelde 64 ve sonrasini toplu halde kesmek istiyeceksin ve alan atan skillere ihtiyacin olucakki zaten pacheonda alan atan 2skilden biride autumwind

ama str bow cok saglam ve eglenceli. pisman olmazsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sjanaz55 -- 28 Mart 2007; 3:48:43 >

• Yorumlar için sağolun ben herhangi bi skill yerini(heuksal,pacheon,fire gibi)75,80 yapmanın mantığını anlayamamıştım zaten max 70 ve ya 68 de açılıyor diye düşünmüştüm şimdi öğrendim sağolun
    Birde pacheon 80 yapsam atağım artar dediniz eyvallah öyle yapcam bi soru daha ben imbue olarak(el yakma) fire kullanıyorum fire yide 75-80 yapsam yine atak artar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cf hakkında bir kaç soru
    12 yıl önce açıldı
    Burs ile ilgili bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.