Ev arkadaşımla bir gün Titanic 2 yi izliyorduk .Filmde bir ara gemi batarken kız ve oğlan dolapta kitli kaldı.Geminin içi su dolarken dolapta 1 adet sualtı kıyafeti ve nefes tüpü vardı.Oğlan nasıl olsa bu nefes tüpü 2 mize yetmez sen kullan yaşa diye kıza verdi kız kullandı oğlan boğularak öldü.Ev arkadaşımda "şırfıntı karı ben olsam tüpü paylaşırdım" dedi.Bende "demekki kız oğlanı senin kadar sevmiyomuş " dedim. Sonra gülmekten pert oldum sizde olun.
ufak bi gülücük attım o kadar .. sizin pert olma kapasiteniz baya gelişmiş
quote:
Orijinalden alıntı: Momo-Oz ufak bi gülücük attım o kadar .. sizin pert olma kapasiteniz baya gelişmiş
+1
quote:
Orijinalden alıntı: Momo-Oz
ufak bi gülücük attım o kadar .. sizin pert olma kapasiteniz baya gelişmiş
güldüm hemde sesli ama o kadar değil gün içinde aklıma gelir gülersem evet derim
İran'ın oyunları bunlar ...
iyi ya bulmussun duygusal kızı sen neyin pesindesin aklını kullan
Çocuk derken?
Titanic 2 varmı yoksa ben mi mağaradayım
quote:
Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna
quote:
Orijinalden alıntı: Banzai! pert olunuyor... %64
an error occured while performing pert.
quote:
Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.
Ev arkadaşımla bir gün Titanic 2 yi izliyorduk .Filmde bir ara gemi batarken kız ve oğlan dolapta kitli kaldı.Geminin içi su dolarken dolapta 1 adet sualtı kıyafeti ve nefes tüpü vardı.Oğlan nasıl olsa bu nefes tüpü 2 mize yetmez sen kullan yaşa diye kıza verdi kız kullandı oğlan boğularak öldü.Ev arkadaşımda "şırfıntı karı ben olsam tüpü paylaşırdım" dedi.Bende "demekki kız oğlanı senin kadar sevmiyomuş " dedim. Sonra gülmekten pert oldum sizde olun.
Titanik 2 diye film var bildiğimiz titaniğin devamı niteliğinde