Dün başıma çok ilginç bir olay geldi anlatmadan geçemiyeceğim. Arkadaşa Araç bakıyoruz Birtane bulmuş bakmaya gittik. Araç 2012 model Polo Adam + larını - lerini anlatmaya başlayacak ama önce söze şu şekilde başladı. Bu araç Passatın devamı ve passatın tüm donanımları mevcut dedi. Abi araç Polo dedim. Hayır Passat Polo dedi. gülmemek için kendimi zor tuttum Sonuç olarak aracı almadık ama 2.El lugatımda Passat Polo diye bir marka yer edindi.
hocam anadoluda vw yerine passat kelimesi de kullanılıyor. yani passat bir marka ismi olarak biliniyor. mesela vw golf yerine passat golf diyenler var.
başlıkta arabanın marka ve modelini yazmasa ve tampondaki ford logosu olmasa ne aracı olduğunu kestirmek baya zor. ayrıca pert kaydı yok demesi ilginç.keşke pert kaydı olsaydıda araba bu halde olmasaydı
bu ne yaaa
COK GULDUM VALLA...
quote:
Orijinalden alıntı: unixslax
ARAÇTA 2 ADET ÖKÜZ KORNASI,2 ADET REKARO SPOR KOLTUK OLUP RACİNG DİREKSİYON VARDIR HİDROLİK DEĞİL KARA DİREKSİYONDUR.YANİ HIZA DUYARLILIĞI FALAN YOKTUR.ABS,EBD,ASR,FAR YIKAMA,PİONER SES SİSTEMİ,GECE GÖRÜŞLÜ KAMERA,KOLTUK BAŞLARINDA DVD,FAR SENSÖRÜ,YAĞMUR SENSÖRÜ,PARK SENSÖRÜ,AİRBEG,DİJİTAL KLİMA,AÇILIR TAVAN,VAKUMLU KAPI,SANRUFF,ZENON FAR,SİNYAL,MASAJLI-ISITMALI-SOĞUTMALI-ELEKTRİKLİ KOLTUK FALAN YOKTUR. SADECE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ Bİ ARABADIR.