Tamam, fiyatı abartmış da, adm dürüstçe Arbasındaki bütün işlemleri açıklamış. Alkışlıyorum
zaten mecbur açıklayacak hocam.bu saatten sonra computeste ya da expertize sokmadan araba alan kaldı mı ki??? açıklamasa zaten daha kötü cinayet sebebi.
12-13 bin haa! Yok yaaa, alsana bana bikaç tane, gelip senden herbirine 2 bin karla alayım
17 yaşında heryeri çürümüş dökülmüş hor kullanılmış arabaya bu kadar merakımız olursa adam tabiki 25 bin çeker.Almanyada 2.elin dönüpte suratına bakmıyolar.
12-13 bin haa! Yok yaaa, alsana bana bikaç tane, gelip senden herbirine 2 bin karla alayım
17 yaşında heryeri çürümüş dökülmüş hor kullanılmış arabaya bu kadar merakımız olursa adam tabiki 25 bin çeker.Almanyada 2.elin dönüpte suratına bakmıyolar.
Her ülkenin piyasası kendine, Almanya'da yüzüne bakılmıyor olması burası için bir anlam ifade etmiyor ne yazık ki. Ona bakarsak sıfır araç fiyatları arasında da dağlar kadar fark var..
Jason orası maalesef öyle işte.Ama 25 ona vereceğine git sıfır araba al 3-5 daha ver.Haksız mıyım? Onu bu saatten sonra alan adam sıkıntılarla boğuşur durur.