Şimdi Ara

AKK Kaldırılsın konusu kaldırıldı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Popüler konularda göremedim. Biri beni aydınlatsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaldırılmadı popüler konular da var. Ama kilitlendi.

• Oh iyi olmus akk demek cagdaslik modernlik demek kaldirilmamali

Gereksiz kampanyalar iste

• Konu Sahibi takındığı tavırlar yüzünden ban yedi yine.

• Aman o konuya bir şey olmasın 100.000 imzayı geçmiştik.

• kampanyayı adam akıllı biri devralmalı

saçma sapan reklam linki koydu küfür bile ediyor

• Egodan kafayı yedi liseli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nedir Bu İnstagram SAÇMALIĞI!
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • akk olması iyi birşey herşey internet değil çıkın dışarıya sosyal olun biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Aman o konuya bir şey olmasın 100.000 imzayı geçmiştik.

klavuzu karga olanın demişler. baktı ünleniyor milleti sallamadı. yav sen istediğin kadar oy topla ttnetin belki haberi yok .bi yazı bile yollamayı reddetmiş. tek kişi yapmasın bu işi. forum yetkilileri üstlense ya . bi işinde ucundan tutsunlar . merlin falan reklam yaptı baya
  • Ne gibi

• Küfür etmesi,resmi adım atmaması,faks etkinliğinin rezalet olması, afiş yarışması gibi saçmalıklar.Konu halen açık vaktin varsa bi incele daha iyi anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoltukArkasındakisümük -- 28 Haziran 2015; 4:32:11 >
  • Anladım imza ile biter diye düşündü galiba

• Az kalsın egodan kendi kendini.. neyse

• Belliydi abi zaten 18 yaşında bile değil istese bile yaptırım uygulayamaz, interneti bile annesine yada babasına bağlıdır zaten.

Böyle birşey yapılacaksa ya +20 işi bilen biri yapsin yada bir hukukçu (avukat vs.) yardım etsin, edemez mi yani? Okadar imza atanların arasında illa hukukçu vardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar konuya vakıf devlet prosedürlerini yada nasıl adım atıcağını bilen onuda geçtim yardım almayı kabul eden ana bir kişilik yada grup olsun ben ana kişi olamam yardım edebilirim biri devralsın 5-6 kişi ona yardım etsin imza toplayanların istekleri neleri yapmayı kabul ediyoruz gibi şeyler görüşler toplansın devam edelim imza toplamakla bi cacık olmaz akk kaldırılmasa dahi hep tekrarlıyorum akk kotasının yükseltimi internet paketlerinde fiyat iyileştirmeleri kota dolduğunda kaç mbit düşüçek bunların iyileştirmelerini yapalım bu bir alternatif bir yol izleyelim adım atalım artık bu boş muhabbetlerden bir an önce kurtulup bir yol izleyelim lütfen biri el atsın şuna avukat mı olucak hukuk okuyan birimi el atcak yoksa biliçli bir arkadaşmı gelicek gelsin yardım edelim afiş yok fax bunlarla gelicek olan varsa zaten gelmesin direk yukarı mercilere konunun yazım şekli dilekçe hususları gibi şeyleri ayarlıyıp düzgünce devlet dairelerine bildirelim mektup yazar gibi yazı yazıyordu bu 17 yasındaki cocuk öyle kampanyamı yürütülür hızlı olalım arkadaşlar

• Konu sahibi arkadaşın reşit, hukuktan anlayan, ağzı iyi laf yapabilen ve atılan imzaların etkisiyle hareket edebilen biriyle işi resmiyete dökmesi gerekiyor.

Yoksa yazık olacak bu kadar çaba. Sömürülmek kötü fakat sömürüldüğünü bilip hala ona devam etmek en kötüsü
  • TTNet'in konu sahibine işkence ettiğini düşünüyordum
  • Akkolmadan forumu açılmış beyler
    http://forum.akkolmadan.com/

Bu arada link vermek yasaksa söyleyin beyler ceza yemeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda753 -- 28 Haziran 2015; 10:27:01 >
  • edit: konunun sahibinin konuşmalara bak bu çocukla olmaz konu devretme olayı yapılıyorsa yapılsın kampanyada devredilsin. akk kalkması gibi bir saçmalık olamaz onun üzerinden gidilmemeli, en uygunu 150gb-5mbit gibi birşeye yükseltebiliriz.

AKK Kaldırılsın konusu kaldırıldı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |YipMan| -- 28 Haziran 2015; 11:19:51 >
  • Akk kalkmaz arkadaşlar kendinizi kandırmayin. 1den 3 e çekilmesi ile aynı şey değil. Şu an issler özel paketler uyguluyorlar yani mesele kullanıcıyı düşünmek değil tamamen ticari.. Eğer internet hattını düşünüyor olsalardı 500 i gecenin hızını sadece internet kullanıcılarinin aktif olduğu zamanlarda düşürürlerdi. Kendi altyapısal sorunlarını çözmekten acizler daha ona kafa yormazlar emin olun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.