Şimdi Ara

Akım Düzenleyici Priz Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bulunduğum bölgede, elektrik kesintisi çok nadir oluyo fakat sürekli özellikle akşamları bir voltaj dalgalanması var. ups in amacının hem akım dengeleme hem de elektrik kesintisinde güç sağlama olduğunu biliyorum. yedek güce ihtiyacım olmadığından akım dengeleyici bir 5 li priz işimi görür diye düşünüyorum. bu prizlerden nerde bulabilirim internette? ve bu prizler işlerini ups ler kadar başarılı yapabiliyolar mı acaba? bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. şimdiden çok teşekkürler.

maks limitim 60 ytl civarı.

not: bu arada dalgalanmadan kastım hem yükseliyo hem de düşüyo zaman zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caferacer -- 7 Mart 2007; 0:01:23 >

• Senin dediğini anladım bi kaç ay önce arkadaşım teknosa mağazasından almıştı ve işe yaradığını söylemişti. Galiba fiyatı 45 ytl idi.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=22567

Akım Düzenleyici Priz Tavsiyesi

geçenlerde arkadaşa aldık bunlardan 3 tane

evdeki bilgisayar ve cihazları bağladık

şimdilik sorun yok gibi

fiyatıda 30 lira

• prizlerin gerilim düştüğü zaman bunu dengeleyebileceğini ilk defa sizden duyuyorum bunun için içeresinde bir devre olması lazım eminim yoktur ups alabilirsin sanırım 60 ytl düşük güçlü bir ups bulabilirsin işini görür
  • quote:

Orjinalden alıntı: karmaşık

prizlerin gerilim düştüğü zaman bunu dengeleyebileceğini ilk defa sizden duyuyorum bunun için içeresinde bir devre olması lazım eminim yoktur ups alabilirsin sanırım 60 ytl düşük güçlü bir ups bulabilirsin işini görür

öncelikle herkese tşk. sanırım 2 farklı görüş hakim. ben de ne yapmam gerektiğini şaşırdım doğal olarak. bu prizlerin açıklamalarında yazanlara bakıcak olursak sanki sadece voltaj da bir artış olursa dengeliyor gibime geldi. çünkü surge, peak hep artmak anlamında. fakat bana voltaj düştüğünde de dengelmesi lazım ki zaten genelde düşüyo.

@ karmaşık

dostum düşük güçlü bir ups alamam, hani olmaz ya oldu elektrikler kesildi diyelim, bnm ups be quiet 750 watt, fazla yüklenme olursa, ups de yanar dahili güç kaynağı da yanar. güçlü iyi bir ups de 200 ytl civarı ki bu parayı da veremem şu anda. o yüzden böyle bir priz varsa gerçekten güzel olurdu. yardımlarınızı bekliyorum.

• valla ben bi tanesinin içini açtım içinde ufak bi kart vardı

ama bencede mantık olarak yüksek voltajdan korurlar sadece

voltajı anca ups ler dengeleyebilir kanımca

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=18983

bende bunun 625 liği var

bu senin işini görür sanırım
  • bulabilirseniz belkin surge master

6 aydır kullanıyorum gayet memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akım Koruyucu Priz tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.