yeni akıllı televizyon aldık(samsung) virüs bulaşmaması için ne yapabilirim veya akıllı televizyonlara uyumlu antivirüs programları var mıdır yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Benim tvye virüs bulaştı , durduk yere devamlı erotik görüntüler çıkıyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: kozmoz1
yeni akıllı televizyon aldık(samsung) virüs bulaşmaması için ne yapabilirim veya akıllı televizyonlara uyumlu antivirüs programları var mıdır yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Televizyonlara bulaşma sorunu farklı anlamışsınız galiba, bu sorunun çıkma sebebi bazı uyanıkların sözde yazılımlarla cihazlarındaki özellikleri açmak istemelerinden kaynaklı problemlerdi, biryerde kendi tvlerini hacklemiş oldular :)
Televizyonlarda bu problem olmaz, bilgisayar kaynaklı sorunlar olaur fakat panelle bir zararı olmaz, belli serilerde kamera özelliği ile alakalı sorunlar aslında gfazlası ile komik çunki belli server yükleyip bunu çoklu paylaşım yapınca haliyle görüntülü olarak bir anda Dünyada meşhur olabilirsiniz :)
Dediğim gibi panelle ilgili bir problem olmaz içiniz rahat olsun, bilgisayarınızdan emin olmanız yeterlidir !
merhaba arkadaşlar benim philips 47pfl6097k/12 televizyonum var dün 2 tane farklı usb taktım içlerinde farklı dosyalar ve filmler vardı ama hiçbir dosyayı açmadım bu usblerin virüslü olduğunu düşünürsek televizyona bulaşma olasılığı var mıdır acaba?