Şimdi Ara

akıllı telefonlara, yutubırlara vergiler gelmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Macron haklı. Bu facebook YouTube tam bir zehir. gençlik için bir tehdit.
    *bunlara dalan gençler habire kendi ülkesini yerip batı ülkelerine özeniyor. (haklı ve doğrular bunlar artık delirmiş)
    *evlenmek ve çocuk yapmak istemiyorlar,

bu konuyu neden mi açtım? bu akşam gördüm 4 tane en fazla 8 yaşında çocuk oturmuşlar. biri tabletten Enes batur açmiş hepsi izliyor. dışarı çıkmışlar ve yaptıkları bu.

bana katılmayan kendini cool ve modern zanneden umursamaz kişileri takmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muhafiz seni takip ediyorum surekli dogru yerlere parmak basiyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhafiz seni takip ediyorum surekli dogru yerlere parmak basiyorsun

• Muhafiz takip ediyorum seni surekli dogru yerlere parmak basiyorsun

• Anne bana ilgisini çekebilecek daha güzel şeylere yönlendirmek diye başımı ağrıtmasın alsın eline tableti sussun derse sonuç bu oluyo ne yazık ki annelere ve babalara çok iş düşüyor korumaları gereken ilk mecra sosyal medya

• Nasıl kullanırsan öyle olur. Yılan zehrini direkt enjekte edersen zehir olur, laboratuvarda işlersen ilaç olur.

Burada görev tembel anne babalara düşüyor. Çocuğun eline telefonu, tableti verip hipnotize etmek kolaylarına geliyor. Buna anne babalık, çocuk yetiştirmek denmez, sadece çocuk "büyütmek" denir. Yata yata karpuz da büyüyor.
  • Insan kendini nasil tanimlarsa onu yapar neysen osundur birak takilsinlar ulkeye boyleleride lazim torbaci lazim oldugu gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.