Şimdi Ara

AKILLI TELEFONLA TAKASLIK PS4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Takaslık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 KOL KOLLARDAN BİRİ BEYAZ

2 Sİ ARIZALANDI 30 TL TAMİR MASRAFLARI VAR

YANINDA CD Lİ OYUN NEED FOR SPEED 2015

ÜZERİNE NAKİT ÖDÜYEBİLECEGİM 5 İNÇ ÜZERİ GARANTİLİ BİR TELEFON ARIYORUM

Xiaomi Mi 5 OLABİLİR-Huawei VSVS

ELDEN GÖREREK DENİYEREK ALMAK TERCİGİM İKİ TARAF İÇİNDE GECERLİ
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ozelden nakif fiyati yazabilirseniz alabilirim
  • milyondabir kullanıcısına yanıt
    Merhaba, elimde garantisi bitmiş çok temiz Sony Xperia Z3 var takas düşünürseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istenirse fiyata ayrı .kemara da dahil edebilirim.

fiyat 800 tl

pes 2016 hediyem

ist .tercih nedenidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milyondabir -- 19 Aralık 2016; 19:12:52 >

• PM attım.
  • Cihazi ben aldim.arkadasla alisveris yaparken iki uc kez dusunun inceleyin oyle alisverisinizi yapin.
  • Hayirdir hocam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan AKCAN

Cihazi ben aldim.arkadasla alisveris yaparken iki uc kez dusunun inceleyin oyle alisverisinizi yapin.

anllat bari konuyu burdada herkes bilsin terbiyesizlik yapma.

hediye ederim dedigim oyun asıl hesabımda idi yerine telefi edeyim diye onca pc oyunu steam hesabı önerdim kabul etmedin.

20 tl oyun için cingeneleştin getir dedim cihazımı onuda getirmedin aldıgın cihaz sana haram olsun ne diyeyim.

yaptıgına ............. denir

• forumda 1000 lerce alışverişim oldu kimseyi magdur etmedim .3 kuruşluk insanlar adıma leke getiremez ayrıca

• Hediye değil.ilanına yaZdıgın oyunu vermedin.fotoları duruyor.bilgisayar oyunu oynamadığımızı söyledim sana.cingeleşen sensin.Aldiğım cihazda fan sorunu vardı yaptırdım geri getir diyosun.Haran olsunmuş benim sana başımın gözümün sadakası olsun sahada yazmıcam zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melodrhyme -- 16 Ocak 2017; 11:44:30 >
  • İLANIMDA HANGİ OYUN YAZIYOR TERBİYESİZ NFS OYUNUNU ALDIN ZATEN .

İLAN DEGİŞTİRMEDİM HİÇ OLDUGU GİBİ DURUYOR .NASIL KİŞİLİKSİN SEN ÖYLE

650 TL 3 KOL 2 Sİ ARIZALI UFAK SORUNLU KOL

NFS OYUN ALTIN UCLU KALİTELİ HDMİ KABLO İLE ALDIN

PS4 ÜN PS3 FİYATINA ALDIN .SANA HARAM OLSUN ALDIGIN HERSEY KARAKTERİN VARSA GETİR CİHAZIMI DİYORUM 20 TL İLANIMDA YAZMAYAN OYUNU VEREMEDİGİM İÇİN CİNGENİLİK YAPTIN YERİNE ÇOK ÇOK DAHA DEGERLİ PC OYUNU TEKLİF ETMEME RAHMEN.

15-20 TL HEDİYE EDECEGİM OYUN ASIL HESABIMDA OLDUGU İÇİN VEREMEDİM YAZDIM.
    MİLYARLIK HESABIMI VERECEKTİM SANA BİRAZ ANLAR İNSAN OL.CİHAZDA DENİYEREK ALDIN HİC BİR SORUN YOK TU EVİME GELDİN KONTROL EDEREK ALDIN SANA NE DESEM BURDAN AZ

• TERBİYESİZ HE ?

BU LİNKE İYİ BAK NE YAZIYOR ORDA ?

DİJİTAL PES 2016 YAZMIYORSA TERBİYESİZ BENİM

http://hizliresim.com/pX2aVo

COK KARAKTERSİZİM BEN OLMAYAN BİŞEYİ KAFAMDAN UYDURUYORUM.

BENİM AMACIM OYUN FALAN DEĞİL.BENİM BİLGİSAYARIM YOK VE BİLGİSAYAR OYUNUDA OYNAMIYORUM MİLYARLIK DEĞİL TRİLYONLUK HESABI VERSEN NAFİLE.

BEN ZATEN PS4 Ü AL GERİ ÖYLE BÖYLE DEMEDİM.PAZARLIK YAPARKEN BİLE DİRETTİĞİN FUTBOL OYUNUNU VER DEDİM.SADECE SÖZÜNDE DUR.PS4 Ü DENEDİM ALDIM

FAKAT HERHANGİ BİR OYUN AÇMADIĞIMIZ İÇİN EVDEDE TADİLAT OLDUGU İÇİ FAN SESİ DUYMADIM.NEYSE COK SORUN YOK YAPTIRDIM BEN.

HERHANGİ BİR İSTEĞİM YOK.SADECE BUNDAN SONRA ALIŞVERİŞ YAPCAK ARKADAŞ DAHA TEMKİNLİ OLSUN KAFİ =)

• geri zekalı ilanımda yazmıyordu o ilanda yazmayan oyunuda hediye ediyim dedim .asıl hesabımda oldugu için veremedim 15-20 tl oyundu zaten pes 2016 derken eve geldiginde baktıgında 2015 oldugunu sende gördün.sana anlattım sonra oyunu vereyim derken içinde nice oyun ana hesabımdaymış yerine sana hem fazladan hdmi kablo hediye etmiş oldum altın uclu hemde pc oyunları vereyim dedim sana steam hesapları degeri çok fazla yüksek diye.

650 tl nice sey aldın hala terbiyesizsin ne kalitesiz insanmışsın cihazı ogunden beri geri getir diye kac kere yazdım konuşma kayıtları bendede var neden geri vermedin.

sana ne desem az kişiligi olmayan 5 paralık insansın

aldıgın fiyata ps3 bile bu şartlarda yok.

1000 lerce alışverişim oldu senin gibi kalitesiz birine denk gelmedik.

15-20 tl arıyacak adam degilim evime geldin gördün beni paraya öyle ihtiyacım yok benim olanlar bana yeter .işin görülsün diye hediye verirsin diye iyilik olsun diye verdin yapmadıgın kalmadı.nice teklifleri geri cevirmiştim ne telefonlar ne cihazlar

• önce düzgün konuşmayı öğren.Bay kalite

sonrada kendi kendini baltalama ilanında yazmayan şeyin ekran resmini yolluyorum özel mesaj değil bak bu ilanında yazdıgın şey

terbiyemi bozmuyorum diye salak salak konuşma

ben 20 lirasında 50 lirasında değilim.paranın hesabını yapsaydım senin dediğin milyarlık oyunları ver derdim sadece verdiğin sözü tutmayı bil.

daha hakaret eden birşey yazarsan o zaman çok farklı konuşucam

AKILLI TELEFONLA TAKASLIK PS4

• geri zekalı 1 ayrı kamera verebilirim dedigim zaten onu almaya paran yoktu

2 cisi pes 2016 yukarda o kadar yazdım kafan basmıyormu 2016 dedigim eve geldiginde gördün 2015 ti

20 tllik oyundu.acıklamasını yaptım bunları bilerek aldın. be utanmaz herif herseyiyle deniyerek aldın bilerek aldın

650 tl sana kim verirdi

1 ps4+orjinal kolu beyaz

2 tane arızalı ufak bir arızası olan 2 tane kol

1 hdmi kablo altın ucu kaliteli bir kablo

1 tane nfs 2015 oyun varmı böyle bu sartlarda bir tane ps4 satan öncesi vede sonrası

ne desem az sana yazamıyorsam kurallardan dolayı.adam olsan o gun cihazimi geri verirdin.

oynadıgın yanına kar kalsın getir vereyim paranı cihazımı geri getir birazcık adamlık kaldıysa.

• Ya hadi bi yol al canımı sıkma seni kötü yapıcam 625 liraya tertemiz ps4 aldım + killzone oyunuyla boş konuşma bana

• Yaptırdım ettirdim daha hala geri ver diyosun.

Daha yazma Allah aşkına canımı sıkmaktan başka hiçbirşey yapmıyosun

Benim dersim sadece sözünü verdiğin hesabı bulunca vercem dediğin şeyi vermemendi

Lanet olsun yani ben bişey demedim.Yapcak bişey Yok daha yazma

• sen ne karaktersiz adammışsın.evimi biliyorsun gel beni bir kötü yap sana zahmet bir ugra bana bende seni görmeyi karşılamayı çok isterim.5 paralık adamlarla alışveriş yaparsan böyle olur ne diyeyyim.

sana verdiklerimlerim haram olsun ne diyeyim alır almaz.cihazımı geri istedim senden asıl hesabımda yuzlerce oyun vardı.20 tl oyun için yuzlerce hesap olan oyunumu verecektim sana bunları söyledim hala papagan gibi aynı seyleri tekrarlıyorsun acmısın.

çöpe atarım senin gibi karaktersize para vermem başında bunu söyledim.sana para vermem fazlasıyla verdigim seyler ver cihazımı geri ver diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.