Şimdi Ara

akıllı saat alıcam, bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 350 tlye kadar camerasi olan (işe yarar mı bilmiyorum) , hoparlörü olan, kulaklık girisli var mı bilmiyorum varsa iyi olur, sim kart girişi ve sd kart girisi olan, bataryasi uzun süre giden 10 gün falan, internete giren, wifi olan, bluetooth olan hangi cihazi öneriyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O özelliklere o fiyata cihaz bildiğim kadarıyla yok da, fiyatı çıkarırsak var mı yine emin değilim. :)
  • 250-350 tlye bu ozelliklerde cok fazla urun var ama hangisi daha iyi bilmiyorum. uzun sure kullanacagım icin iyi arastirmak istiyorum.

• Pebble ve welopp tommy haricinde bataryası 10 gün giden akıllı saat yok

• Dostum şu anda piyasada Apple Watch dışında hepsi çöplük haberin ola

• Ama fiyatı fazla dersen bilemem ben Apple Watch çıkana kadar 3 ayrı marka kullandım ve en fazla 3 gün sonra sattım şu anda 2 aydır Apple Watch kullanıyorum ve gayet memnunum

• serdardemir65 S kullanıcısına yanıt
    hangi seylerini beğenmedinde sattin. artilari yok mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere çok Hantal görünüyor insan takmaya utanıyor vallahi biri görecek diye sonra uygulama kalitesi ve Performansı çok kötü insan telefondan uygulama açmak istemiyor Apple Watch çok şık takınca en azından biri görse abartılı gelmiyor dijital Crown zâten anlatılmaz taptic Engine çok farklı bir his oluşturuyor titreşimden farklı ve yazılım Güncelleme desteği zaten Apple olunca sorunsuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.