Şimdi Ara

Akıllı Saat A Plus Gv18 İnceleme $23.96 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
3
Favori
4.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ayin 22sinde aldim dun elime ulasti gumruk sorunu yasamadim fakat imei nasil halledicem hic bilgi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam tabletpirindeki tum anlatimlari denedim olmadi gv08 a gore cogu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su saatlerin teması nasıl değişiyor bi çözemedim mediatek smart uygulamasını ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bu saatler 2G ile çalışıyormuş 4.5G li sim kartı taktım geçersiz SİM yazıyor. Bu sim kartı nasıl 2G ye çevirecem yada ne yapmam gerekir.
  • whatsapp kullanılabiliyor mu bu saatlerde ? sim kart takarak ayrı bir whatsapp kurulumu yapmak için almak istiyorum oluyorsa.

    fotoğraf ve emoji gönderebilecek herhangi bir programı var mı internet üzerinden ?
  • Herkese slm. Ya arkadaşlar ben bu saati alalı epey oldu; ben aldığımda kendi sitesi vardı aplus diye, oradan sipariş geçmiştim. Ücretsiz kargoyla 100 TL' ye gelmişti bana. Hatta sonrasında babam beğenince benimkini ona verip kendime beyazını getirtmiştim. Sonra da bi arkadaşa doğum günü hediyesi getirttim. Babam su kaçırtmış, bozdu. Arkadaşınki Bt bozuk olarak gelmişti geri gönderdik, yerine gönderdikleri gümrükte takıldı. Sadece benimki kalmıştı sağlam. Ama bi ara android yükleme işlerine fslan merak salınca o zamanki acemilikle yedek almadan formatlamıştım. Bi sürü arayüz vs denedim ama hiç stabil olanı çıkmadı. Kiminde kamera hiç çalışmadı, kiminde herşey normaldi ama cihaz sürekli reset çekiyordu, kiminde hiçbir sorun yoktu ama demo sürüm olduğundan hem ekranda gıcık bi şekilde yazıyordu demo diye hem de çoğu uygulamayı açmıyordu, çoğunda da kamera ters çekim yapıyordu. Velhasıl; bi türlü ilk günkü haline çeviremedim. Şimdi aldığım firmayı da bulamıyorum. Acaba elinde düzgün çalışan bir Aplus Gv18 olan var mı hala? Yalnız özellikle belirtmek isterim; Dz09 değil, onun yazılımları uymuyor. Saatin bataryasını çıkarınca imei altında aplus gv18 yazmalı. Varsa nevdar_akkurt@hotmail.com adresine mail atabilir mi? Kendisine nasıl yedek alacağını anlatacağım ve o da aldığı yedeği benim mail adresime yollayacak. Bu arada arasan uzun zaman geçtiği için kullanmasını unuttum ama bende imei programı da var. Sadece saat için değil, androidli tüm cihazlara, kullanmadığınız ya da bozuk eski cihazlarınızın imei' sini atabiliyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.