Şimdi Ara

Akıllı İşaretler geliyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce faydalı olacak mı ? ya da tam anlamıyla uygulanabilecek mi ? Denetimi yapılabilecek mi ?

Radyo Televizyon Üst Kurulu(RTÜK), 23 Nisan'dan itibaren televizyon yayınlarında "Akıllı İşaretler"i uygulamaya başlayacak. İşaretler, "Genel İzleyici", "7 Yaş ve Üzeri", "13 Yaş ve Üzeri", "18 Yaş ve Üzeri" kişilerin izleyebileceği yayınları ve "Şiddet/Korku", "Cinsellik", "Olumsuz Örnek Oluşturabilecek Davranışlar" içeren programları izleyiciye anlatacak.

Edit : Kaynağını da belirtelim...

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4271725.asp?m=1&gid=69

Akıllı İşaretler geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esarikaya -- 18 Nisan 2006; 11:30:20 >

• vcd'lerin arkasındada bulunuyor bu işaretler
  • bence çok iyi olacak
  • Yabancı tv lerde var bence güzel bir yöntem özellikle tv kanalları için adam dicek ben oraya işaretimi koydum izleyen izlerVe ceza almazlar sürekli hiç değilse.
  • çoğu ülke kullanıyor zaten bunları.bence faydalı olacaktır.
  • rtük geç bile kaldı. valla o kurumu ben salata olarak, orayı yönetenleri de domates kafalı olarak görüyorum.
  • önceden filmin başında uyarı geliyordu bu yerinde bi karar olmuş zaten diğer ülkelerde hep bu şekilde biz hep diğer ülkeleri 10sene geriden takip ediyoruz zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazorkide
    önceden filmin başında uyarı geliyordu bu yerinde bi karar olmuş zaten diğer ülkelerde hep bu şekilde biz hep diğer ülkeleri 10sene geriden takip ediyoruz zaten

Evet, bu dediğin bazı filmlerde oluyordu... ama genel olarak ya film hakkında önceden bilgi sahibi olmak ya da uygun olmayan herhangi bir sahne gelene kadar beklemek gerekiyordu... umarım olması gerektiği gibi uygularlar bu sistemi..
  • Cinsellik logosu sansürlük olmuş.
    Tövbe tövbe.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu
    Cinsellik logosu sansürlük olmuş.
    Tövbe tövbe.

Yani ne diyim ben sana komşu.. bilemiyorum walla
  • Niye yanyana koymamışlar sembolleri
  • Cinsellikten tek anladığımız mercimek ve fırın. Yap abi küçük mercimekler fırının içine zıplayan kendimize has olsun nedir bu taklitçilik canım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.