Şimdi Ara

Akıl Ortağı Arıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar Arkadaşlar,

    Hali hazırda proje bazında yapmakta olduğumuz 4 android projesinde, tecrübe kazanmak isteyen, yeni başlayan ve bir projede yer almak isteyen, akıl ortaklığı da neymiş bir görelim diyen ve ya yaptığı işten sıkılan, onu da geçtim aklımda bir fikir var yazacağım ama nasıl yazsam diyen arkadaşlarla haftalık toplantılar düzenlediğimiz bir network ağı kurmuş bulunmaktayız. Süreçlerimizin hiç bir kısmında finansal faaliyet söz konusu değildir ( proje hayata geçip büyüdüğünde gerekli süreçler haricinde ki o da ortaklık içeriyor) Amacımız yazılımcı şirketi olmadan kaliteli yazılımlar ve uluslararası işler başarabilecek bir ağ kurmaktır. Sizleri de aramızda görmekten mutlu oluruz. Buluşma yerimiz genelde Kadıköy oluyor. Sitemizde kafanızın yer almasını isterseniz mesaj atıp bir sonraki buluşmada bizimle olmanız yeterlidir.

    İyi Forumlar,

    www.triomentis.com







  • yani kısaca bize fikir verecek kerizler arıyoruz diyorsun
  • Hayır, Kısaca Aaa Bu fikir benim aklıma gelmişti kısmından kurtulup o fikirleri harekete geçirmeye çalışıyoruz.
  • Platform bence güzel eğer iyi ve devamlı bi topluluk olursa başarı şansınız fazla çünki onlarca hayali olupta bunları yapmak için imkanları olmayanlara aslında imkan vermiş oluyorsunuz ama istanbul'da yaşamadığımdan dolayı katılamam. Başarılarınızı bekliyorum.
  • Daerohn finansal kazanç projenin harekete geçmesi ile alakalı. Bizim amacımız uluslararası platforma türk app'leri kazandırmak. Tüm uygulamalarımız ücretsiz ve insanların hayatını kolaylaştıracak aynı zamanda ingilizce ve uluslararası destekli olmasıyla farklılık kazanıyor. Eğer siteye göz atabilirsen göreceksin zaten bir çoğumuz farklı işlerde profesyonel çalışanlarız ancak üretkenliğin sınırı olmadığını bilerek böyle bir harekete kalkmış bulunmaktayız. Dediğim gibi ilk amaç kaliteli iş çıkartmak. Kalite ve Hizmet bir araya geldi mi para zaten hak oluyor.
  • emiranes kullanıcısına yanıt
    ---



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhacirz -- 14 Mart 2017; 23:52:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.