Şimdi Ara

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, Akdeniz Tıp'da okuyan arkadaşlarımız acaba biraz fakülteden ve kampüs hayatından bahsedebilir mi?

Birde Akdeniz Tıp türkçe görünüyor ama eğer ingilizce sınavından 60 üstü(tam emin değilim ama bu civarlardaydı) alamayınca 1 yıl hazırlık okunuyormuş bu bilgi ne kadar doğru bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

• galiba aynısı 9 eylülde' de vardı netten böyle bir bilgi yok ama 9 eylül tıp kazanan arkadaşım hazırlık sınavını geçtim demişti bana
  • tıp kampüsün dışında değilde en uzak kalan köşesinde, 3 çarşı var küçük, içinde yemek ve bilardo - okey filan yerleri- ps kafe var, yağmur yağınca çoğu yeri su basıyor. eğitimi bilmiyorum ama hazırlık okuyan tıpçı akdenizde hiç duymadım. sırf antalya filan diye yazmayın sonra pişman olursunuz. zaten akdeniz tıp harici pek tercih edilmemesi gereken bir üni. hocaları çok tuhaf.
  • Sırlaması kaç hocam Akdeniz tıpın?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En zor tıp ankaradır ama gecmesi en zor akdeniz diye biliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hazırlık eskiden varmış ama artık yok. İngilizce muafiyet sınavı var. Bunu geçerseniz ilk dönem ingilizceden muaf oluyorsunuz. Geçemezseniz tıp dersleriyle birlikte alıyorsunuz. İlk sene ikinci dönem herkese zorunlu. Ama zaten sınavlar what is your name seviyesinde ve sadece çoktan seçmeli test şeklinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 24 Temmuz 2020; 20:54:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Akdeniz Tıpta dönem 3e geçtim. Fakülteden ve verilen eğitimden memnunum. Geride kalan 2 yılda hocaların büyük çoğunluğu ögrenciler için çaba sarf ettigini hissettiriyor. Derslerin özelinde sorularınız olursa cevaplayabilirim. Sosyal açıdan fakültede birçok kulüp faaliyet göstermekte. Akdübat, TurkMSIC, Genmet, EMSA ve daha başka kulüpler bulunmakta. Her sene başında TurkMSIC bir sınav yapıyor ve aldıgın puana göre yurtdışı degişim olanaklarına sahip olabiliyorsun yani degişim imkanlari da var. Kampüste de katılım gösterebileceginiz topluluklar var örneğin Gastronomi, gezi ve doğa sporları topluluğu, havacılık toplulugu, aisec, müzik topluluğu ve daha fazlası. İngilizce için de şöyle oluyor: okula ilk gittiginiz hafta muafiyet sınavina giriyorsunuz ve 60 üzeri alan ingilizceden muaf oluyor. Eger muaf olamazsaniz dönem 1 icerisinde şubata kadar ingilizce derslerine giriyorsunuz ve sinav oluyorsunuz. Şubattan sonra ise muaf olsun olmasin tum dönem ingilizce sınavlarina girmek zorunda. Ilk hafta girilen sinav da sene sonu sinavi da gayet kolay oluyor yani yapilabilir. Ek sorulariniz olursa cevaplayabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***DÜZCE TIP FAKÜLTESİ***
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MD_Nobel M kullanıcısına yanıt
    Hocam siralama gecen sene 5880 mis benim sirslama 6300 kontenjan artisiyla(tabi var mi bilmiyorum) buraya geriler mi
    Ve ayrica sehir pahali mi yurtlar kyk yemek ulasim felan ailem maddi olarak pek destek olamaz o yuzden soriyorum

• Hocam biraz daha avantaj dezavantaj şeklinde anlatabilir misiniz? Sınıf geçmenin zorlugu diger unilere kiyasla nasjl ve sinifta kalma orani nedir genelde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.