bence akdeniz |
Akdeniz tıp mi Uludağ tıp mı Dokuz Eylül mü (2. sayfa)

-
-
Akdeniz yazmaya karar verdim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangisi yüksekse o
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu siralamalrda İstanbul sbü nasıldır
Ege tıp olsa onu seç derdim ama bu seçenekler arasında akdeniz bana daha yakın geldi o olmassa uludağa git evine yakın olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
akdeniz
-
Hocam Uludağ yazma okuyan arkadaşlarım çok zor olduğunu söylüyorlar bence Akdeniz düşün
Bende duydum vazgeçtim Uludağ’dan Akdeniz yazıcam
bursada napıcan senelerdir bursadasın zaten. dersten çıkıp görükleye podyuma gitmektense bence izmir dokuz eylül daha mantıklı
Bende Akdeniz tıp ile Dokuz Eylül tıp arasında kaldım. Burda 12 gün gecmis ve hala karar veremedim. Birinin kampüsü iyi birinin şehirdeki imkanları daha iyi eğitim kafa kafaya hangisini sececegimi bilmiyorum son dakika loto oynar gibi birini seçicem heralde.
göz kapalı akdeniz
-
Antalya şehir olarak bir İzmir eder mi sence peki
onu bilmem ama deü tıp iyi bir yer değil, öğrenciler çok şikayetçi eksikliklerden, benzer şeyleri egeden ankaradan akdenizden duymuyorum. tıp yazacak olsam kesinlikle listemde bulunmaz, izmirde değil manisada olsa sıralaması düzceyle kapışırdı muhtemelen.
-
Öğrencilik için bursa iyi değil haklısın
Bende önce Akdeniz sonra DEÜ yazdım biraz saçma oldu ama bu yabancı muhabbeti bence DEÜ nun puanlarını etkileyecek.
Neyden şikayetçi mesela bilgi verirmisin
Uludağ’ı düşünmeyin bile. Deü’nün yabancı muhabbeti gerçekten sıkıntı çıkarabileceğinden ben olsam Akdeniz yazardım.
-
Net akdeniz
quote:
Orijinalden alıntı: HdjajdjaksNeyden şikayetçi mesela bilgi verirmisin
malzeme alet vs ne gerekiyorsa yetersizliği, 50 kişilik yerde 150 kişiyiz diyorlardı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X