Şimdi Ara

Akdeniz hukuk iyi midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tm 2 18k , şu an en mantıklı Akdeniz hukuk görünüyor , bi yardımcı olur musunuz, mezun olunca imkanlar ne olur, mezuna kalırsam daha iyi yaparım ama hukuk sonuçta avukatlık kendini geliştirebileceğin bi meslek, yorumlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• ben akdenizde okuyorum bölüm değil de üniversite hakkında bilgi vereyim biraz. kampüs bence gayet güzel 2 tane çarşısı falan zaten şehir merkezinde. dolaşmak için merkeze otobüsle 25 dk falan. antalya şehir olarak da çok iyi bence. biraz da şuan nerde oturduğuna bağlı.denizli muğla falan civar yerlerdeysen kaçırma evine de çok uzak olmaz ama stanbul gibi daha uzaksa yine detaylı bi araştırma kendin yap.
  • Teşekkür ederim şu an hala çok mantıklı :)

• Firatty F kullanıcısına yanıt
    hangi şehirde yaşıyorsun
  • Marmara io falanda olur neden orayi istiyorsun ki

• bende dusunuyorum akdenız hukugu bence ıyııdir gıbıme geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sena_1995 S kullanıcısına yanıt
    18k ile mi marmara iö olacak?
  • Evet cok buyuk ihtimal oralara kadar gelicek hukuk bence sakin olmaz diye dusunme derim

• quote:

Orijinalden alıntı: messkara77

bellı olmaz hıc bısey 10-20 bın arası cok oynak olabilir bence gecen sene akdenız 15 dn 20 ye dokuz eylul 13 den 16 ya dustu gercı cok kontenjan artısı oldu gecen sene ama bu senede artıs var kontenjanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: dlxattack

quote:

bellı olmaz hıc bısey 10-20 bın arası cok oynak olabilir bence gecen sene akdenız 15 dn 20 ye dokuz eylul 13 den 16 ya dustu gercı cok kontenjan artısı oldu gecen sene ama bu senede artıs var kontenjanda

3.5k kontenjan artışı olduğunda 3k civarı gerileyen marmara hukuk iö, bu yıl kendisinden yüksek hukuk fakültelerinin hiç birinde kontenjan artışı olmadığı halde mi 3k gerileyecek? Biraz gerçekçi bakın olaya
  • Cok karamsar ve yanlis bakiyorsun tercihler sonuclandiginda goruceksin yanlis dusundugunu

• quote:

quote:

quote:

3.5k kontenjan artışı olduğunda 3k civarı gerileyen marmara hukuk iö, bu yıl kendisinden yüksek hukuk fakültelerinin hiç birinde kontenjan artışı olmadığı halde mi 3k gerileyecek? Biraz gerçekçi bakın olaya

bence bellı olmaz dıyorum ben ısrarla

• akdeniz hukuk ben de çok istiyorum ama eğitim olarak anadolu üni daha iyi diyorlar. 1.sıraya 9eylül yazacağım ama 2.ye ne yazsam bilemedim. pahalı şehir diyorlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bence bellı olmaz dıyorum ben ısrarla

aynen hiç belli olmaz :D ama bu yıl geçen yıla göre hukukta daha az kontejyan artmış dedi arkadaşım. ben incelemedim yani ne kadar doğru bilmiyorum.

• Diyarbakır'da yaşıyorum, bilmiyorum çok kararsızım seneye bırakırsam istanbul ünv. gidebileceğimi biliyorum, bu sene şanssız geçti , fakat 1 sene beklemeli miyim yoksa gitmeli miyim bilmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.