Şimdi Ara

‘’Akbank’’ ve bankacılık hakkındaki sorularınızı cevaplıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lene

Sabancıya yedirmezler..Mutlaka yabancı eller vardır..Milyar dolarların, döndüğü bir ortamda .yabancıların olmaması imkansız..Ben böyle düşünüyorum..

%51’i halka acık hisselerin, %49 sabancinin. Halka acik olan %51 hisseden %30’una falan sahip olan yabanci bir ortak varsa bilemicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben geçen sene maaş için hesap açtırdım sonra işten çıkınca son maaşı çekip hesabı boşalttım bayağıdır hesapta hiçbir hareket yok 0 da şimdi kapattırmak istemesem bu işletme parası vs alırlar mı benden cunku bosa duruyor

• They Killed Kenny kullanıcısına yanıt
    Geçen gün benimde başıma geldi.En kötüsü de bankanın ve müşteri hizmetlerinin umurunda bile olmaması,tatmin edici bir cevap bile vermiyorlar.Hatta utanmadan bana kartınızın ve hesabınızın güvenliği ve gizliliği sizin sorununuz demeleri ve kartınızın kopyalanmasına izin vermeseydiniz şeklinde cevap almam.

• faiz oranınız neden düşük %14 veren var siz maaş müşterinize bile 8 10 falan veriyorsunuz 14 veren kazanmıyor mu. birde satıcılarınız müthiş kazıkçı bir kere kredi çektim adam bana tonla şey imzalatmış arabam yok ama utanmasa kasko bile yapacakmış eve kadar sigorta yapmış yenileme döneminde fark ettim.Birde geçen banka atmniz kartımı yuttu kadın neredeyse sigorta yapmazsanız kilidi kaldırmam diyecekti. ek olarak dolar altın falan satışta makas aralığınız çok kazık ayrıca mb falan müdahale edince cidden kasti olarak sisteme ayar çekiyorsunuz bazen dolar düşüyor her zaman 8,30 da açılan sistem 9 dan sonra açılıyor bir uyanık sizin bankanız di mi
  • MağaraAdam kullanıcısına yanıt
    Evet. Adanali kayserililer. AKbank.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Akbank'ta hesap açtırsam havale,EFT ve hesap işletim ücreti ödermiyim?Eğer ödersem bu ücretler şuan ne kadar?

Havale ve eft ucreti odersin. Bireysel hesaplardan Hesap isletim ucreti alinmiyor artik.

En dusuk ucretler internet bankaciliginda. En yuksek havale eft ucretleri subede. Cunku subede yapilan islemin maliyeti daha yuksek, ve biraz da musteri yuku hafiflenmek isteniyor subelerden. Mesela internette 3.95 olan eft ucreti subede 50 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 7 Ocak 2018; 17:50:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Bireysel emeklilik, müşteri için gerçekten karlı mı yoksa bankaların insanları yontma yöntemlerinden birisi mi ?

Karlı, evet ama cok getirmiyor. Ben iptal ettirdim sahsen. Baska yatirimlarda degerlendiriyorum parayi. Bireysel emeklilikte devlet katkisi ve fonlardan kazanim oldugu icin karlı oluyor. Ana parayi kaybetme riskin de yok.

• Banka subesine gidince neden daha fazla faiz veriyorlar, internet subesinde, şube masrafi yok daha cok faiz olacagina daha az faiz oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Hocam ben geçen sene maaş için hesap açtırdım sonra işten çıkınca son maaşı çekip hesabı boşalttım bayağıdır hesapta hiçbir hareket yok 0 da şimdi kapattırmak istemesem bu işletme parası vs alırlar mı benden cunku bosa duruyor

Yok, olmaz. Hesap isletim ucreti alinmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan24x

Geçen gün benimde başıma geldi.En kötüsü de bankanın ve müşteri hizmetlerinin umurunda bile olmaması,tatmin edici bir cevap bile vermiyorlar.Hatta utanmadan bana kartınızın ve hesabınızın güvenliği ve gizliliği sizin sorununuz demeleri ve kartınızın kopyalanmasına izin vermeseydiniz şeklinde cevap almam.

Cunku musteri hizmetlerinde calisanlar da isci sonucta. Umurlarinda olmaz ki. Yani umrunda olmaz derken karti kapatir, sikayet formu olusturur. Baska yapabilecegi bir sey yok. Yetkisi yok. İncelenir, ve hesabina para yatar. Pek cok musteri bu sekilde parasini geri aldi. Eger sifreyi ve guvenlik bilgilerini musteri paylastiysa geri odemiyorlar ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan24x

Hah aynı cevap bana da geldi. Kart kullanan biri olsa içim yanmaz kullandığım 1 istasyon var yıllardır müşteriyiz hiç sorun olmadı birde büyük bir market var o kadar. Kartım kopyalandıysa vu bankanın sorunu olur adam şifre sizin sorumluluğunuzda diyor.

• Sicilin kaç üstad.

• İşbankasında 1300 lira limitim vardı. Bir türlü artıramadım. En son gittim Akbank aldım. Limit artırımı yaptım sonra Akbank tan. 1600 oldu limit. Toplamda 2900 lira. Sonra gittim ticari kart aldım bonus tan 2300 lira limit . Dedim ki İşbankasını kapat , Akbank ı 600 e düşür; garanti bonusa yüklen. Şuanda işbankası kartım yok. Akbank 600 lira. 2300 garanti bonus. Ama gelgelelim ne Akbank ı arttırabiliyorum ne bonusu. Vatan pc ye gittim 10 taksit telefon yenileyeyim dedim kredi vermedi fibabanka. Avea veriyor ama banka kredi notum rezalet. Ne yapmak lazım harcamalarıma yetmiyor. Nakit para koyuyor sonra harcıyorum birçok kez . Mesela 600 lira limit ama 1500 harcama var nakit de koyduğum için

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.