Bildirim
Akbank Mobil Uygulaması Ücretsiz Senyorapp Kodu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Haha... 😀😀 İlahi konu sahibi dostum, gecenin şu vakti güldürdün ya beni Allah 'ta seni güldürsün.
Merak ettim uygulamaya bakayım dedim, bir de ne göreyim? "Netflix kullanımı, g-mail kullanımı, trendyol kullanımı..." 🤣🤣
Ha bir de SUDOKU 'yu unutmayalım efendim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Allah aglatmasin hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
yaş alma ney ?
bırak bu boş işleri akbank, çiçeksepeti kodu falan ver, deterjan alak eve.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Akbank Mobil kullanıcılarına ücretsiz 1 yıllık üyelik kampanyası bu gece bitiyor. Bir şans verip deneyelim dedik
www.akbank.com
Akbank Senyorapp Kampanyasıhttps://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/sayfalar/akbank-senyorapp-kampanyasi.aspx
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Akbank, İphone çekiliş duzenledi. 30 Eylül de bitti, ona da uygulamadan katılıniyordu. Ama ben de görünmedi, katilamadim. 1 Eylül de kayit actim, haftalik email yolladilar, incelememiz devam ediyor diye. Kampanya bitti, hala inceliyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ para bir çok şeyi halleder.halledemediği şeyler için de, uygun pozisyon hazırlar. -
hocam milyonlarca kişinin katıldığı şey için üzme kendini yauu. vaktin daha değerli. bunun için mi kayıt açtırdın. piuuu
_____________________________ Katılım zamanı: 12 Mayıs 2005 Fosil -
Bankanin umursamazligi, can sikici. Daha onemli konularda da, iade, harcama itirazi vs gibi, böyle haftalar sürüyor çözümü.
Garantiye kayit ac, ertesi gun çözüyor adamlar. O da banka, bu da banka.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ para bir çok şeyi halleder.halledemediği şeyler için de, uygun pozisyon hazırlar.
En Beğenilen Yanıtlar
|
yaş alma ney ?
bırak bu boş işleri akbank, çiçeksepeti kodu falan ver, deterjan alak eve. |
|
Haha... 😀😀 İlahi konu sahibi dostum, gecenin şu vakti güldürdün ya beni Allah 'ta seni güldürsün.
Merak ettim uygulamaya bakayım dedim, bir de ne göreyim? "Netflix kullanımı, g-mail kullanımı, trendyol kullanımı..." 🤣🤣 Ha bir de SUDOKU 'yu unutmayalım efendim. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android