Şimdi Ara

Akbank Migros 500/100 kod (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
6
Favori
8.160
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cream cheese kullanıcısına yanıt
    Kullandım, teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şayet varsa elinde olup kullanmayacak olan özelden gönderirse çok makbule geçer.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ankara için migrosun içinde ücretsiz kod var. Ama ben alacak bir şey bulamadım.

Akbank Migros 500/100 kod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cream cheese -- 19 Haziran 2023; 11:21:23 >
  • Chippinle bu kampanyanın birleşmesi mümkün mü 500/200 şeklinde?

• Bu Perşembe ve Cuma günleri Migros'ta 2 kat puan kampanyası var, o günlere saklayın kodlarınızı şellale...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nays 10% ile birleştirip kullandım, iyi oldu, haber veren arkadaşa teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • englishmannn kullanıcısına yanıt
    Sanalmarkette chippin ödemesi bulamadım. Fiziki marketlerden chippin ile ödeyebilirsiniz. Akbank’ta sanalmarkette geçerli sadece. Ben şimdi gidip chippin ile ödeyip geçeceğim.

• 1 seneyi aşkın akbanklıyım,sürekli güncelliyorum nedense hiç migros kampanyası çıkmadı.Kullanmayacak arkadaş özelden atabilirse sevinirim

• Kod lar sadece sanalda geçerli , kasalarda dijital kod kısmında sadece sayısal karakter kullanılıyor. Lütfen kasada kullanabilen varsa tarif ile yazsın , afaki konuşmayalım .

• Bu sorunun cevabını ben de çok meral ediyorum dijitl kod kasada kullnılabiliyormuş dedim biz harf giremiyoruz dediler

• serden kullanıcısına yanıt

Sizde de olması lazım. Akbank mobilden kampanyalara girdikten sonra altta sana özel kampanyalar yazıyor oradan tümünü gör sekmesine tıklayınca çıkıyor.

Akbank Migros 500/100 kod

• Zümr56 Z kullanıcısına yanıt

Maalesef. sürekli zaten tüm kampanyalara bakıyorum,hiç bir migros kampanyası çıkmadı bende bugüne kadar :(

• Sepeti düzenledim almak için ama MİGROS100 indirimini bu bölgede kapatmışlar. Akbank 100 TL kodu gönderebilecek var mı ozelden?

• Ben de dün AKBANK kod almıştım bugün sepeti yaptım fakat kodlar çalışmıyor. Sizde de öyle mi güncel durum? Kod kullanabilen oldu mu? AKBANK MH bizlik bir durum yok diyor ama pek inanmadım açıkçası banka sayfasında kampanyada görünmüyor.

• onuryildirim kullanıcısına yanıt

Aynı durum bende de oldu sepeti de düzenledik nasılsa diye indirimsiz siparişi verdim artık. Firmanın yapmak istediği de tam olarak buydu sanırım.

• tek hesapta 1 kodmu kullanılabiliyor, 2 kod kullanan varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yetkovic kullanıcısına yanıt

evet bende de aynısı

• Arkadaşlar kodu mevcut olan ve kullanmayacak birisi varsa rica etsem benle paylaşabilir mi? Teşekkür ederim şimdiden.

• Kod hata veriyor, bitti sanırım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.