Şimdi Ara

AKBANK (Kazanan AKBANKLI) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72
Cevap
16
Favori
9.591
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kazanan Akbanklı programına, Akbank Mobil’den Akbanklı olma sürecini tamamlayarak ilk defa Akbanklı olanlar müşteri olma tarihleri itibarıyla kampanya geçerli olduğu sürece maksimum 35 gün içerisinde Akbank Mobil’den katılabilir. Akbanklı olma aşamasında ürün tercih alanında “maaş müşterisi” seçeneğini işaretleyen Akbanklılar, bankamız maaş müşterisi olan Akbanklılar ve Akbank personelleri ile Üniversiteli Akbanklı programına dahil olan müşteriler kapsam dışında olup bu müşterilerimiz Kazanan Akbanklı programına dahil olamayacaktır.

• ceyon C kullanıcısına yanıt

Ben maaş müşterisiydim .. üzdü şuan bu bigli faydalanamıyormuşum

Teşekkürler kampanyalar kısmına gelmesini bekleyeceğim o zaman

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar eşim için akbank hesabı açtım ama bu kampanyayı göremiyorum birkaç gün içinde mi çıkıyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin için - tüm kampanyalar adımını kontrol eder misiniz? orada olması lazım

Tüm kampanyalar kısmında çıkmıyor

• cboy60 kullanıcısına yanıt

Ben geçen ay katıldım. Hesap mobil uygulama üzerinden açıldıysa uygulamaya giriş yapınca geçen ay hemen çıkıyordu. Bence müşteri hizmetlerini arayın.

• İyi akşamlar, bu kazanan akbankli kampanyası için hesap açıldı, talimat verildi, artı para başvurdum, şubeye git diye mesaj geldi, şubeye gidildi, 3 gün sonra olumsuz diye ama geldi, + para için ne yapmak gerekiyor, 5000 çip paradan olacağız yoksa, tecrübesi olan varsa sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cboy60 kullanıcısına yanıt

Kampanyadan faydalanabildiniz mi? 3 gün olmuş sorayım dedim bilgi verirseniz sevinirim.

• alfacimbom kullanıcısına yanıt

Hocam çıkmadı başka birine yaptık çıktı anlamadım ama ilk seferkinde çıkmadı bence daha çok ev hanımlarına veya çalışmayanlara çıkıyor bende öyle oldu. Çalışanları işletme gibi görüp business kart yada pos kampanyası sunuyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.