|
Akbank katlanan chip para programı 4500 chip para (8. sayfa)
-
-
Hala açılan kayıt değerlendiriliyorda duruyor, Mh yazıyorum bekleyin sonuçlanmasını diyor yokuşa sürüyorlar işi.
-
12 gün olmuş itirazdan bu yana. Bugün yeniden yazdım. Bakalım ne sonuç çıkacak. 300 TL halen gelmedi.
-
-
Dönem içi işlemlerden chip para ile borç öderken 75 chip para ile 150 TL borcu silebilirsin zaten chip para ile öde dediğinde çıkar
-
yeni katlanan chip puan kampanyası gelmiş. Sanırım ikisi bir arada oluyor
yeni kampanya koşulları da böyle
www.akbank.comMobilden Akbanklılara özel Katlanan Chip-Para Programı!https://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/sayfalar/katlanan-chippara-firsat.aspx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 18 Aralık 2024; 13:54:8 > -
Kişiye özel galiba ben de yok görünmüyor -
Kampanya kazanımı için artı para bakiyemin olması gerekiyor, ancak 50 100tl bile limit vermiyor akbank. Ne yapmalıyım sizce? Kredi kartı limitini düşürdüm ancak cozmedi. -
2 gün önce geçen kampanyanın son ayı için 10 bin eft yapmıştım,2-3 gün bekleseydim hem o ,hem bu kampanya ,hem de hb hediye çeki için eft olayını tek kalemde halledecektik,
-
şimdi kampanyaya katılım yaptık, bu ay mı başlıyor kampanya önümüzdeki ay mı?
-
bu ay
-
kampanya banada gelmiş haber verdiğin için teşekkür ederim kardeşim.
Bakiye transferi sonrası elde edilecek ödül tutarına zorunlu koşul olan ve cep telefonu özelinde otomatik fatura ödeme talimatından kazanılan ek ödüllendirme dahil edilecektir.
Katılımcıların baz ödül kazanımına hak kazanabilmesi için ayrıca ek ödül koşulu olan kampanya tarihleri arasında en az 1 adet cep telefonu özelinde otomatik fatura verme koşulunu sağlaması gerekmektedir.
Benim bu şartlardan anladığım cep telefonu talimatı verilmezse baz ödül dahil hiçbir ödül kazanımı olmuyor.Doğrumu anladım sizce.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 18 Aralık 2024; 16:43:41 > -
kardeşim selamlar...ek ödül olarak diyor,bence şart yok.Zaten bir önceki kampanyada fatura talimatı vermedim diyenler olmuştu.onlara fatura talimatından verielcek ödül yatmamıştı. Ben zorunlu değil diye anlıyorum.
Zaten vakit var,illa MH'lerini arayıp soran olur,buradan paylaşır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Moldova_loverkardeşim selamlar...ek ödül olarak diyor,bence şart yok.Zaten bir önceki kampanyada fatura talimatı vermedim diyenler olmuştu.onlara fatura talimatından verielcek ödül yatmamıştı. Ben zorunlu değil diye anlıyorum.
Zaten vakit var,illa MH'lerini arayıp soran olur,buradan paylaşır.
haklısın hocam.kampanya şartları önceki kampanyaya şartlarına göre biraz değişmiş.Dediğin gibi Mh arayıp sorarız.tekrar tesekkür.
-
Mrb, banada katlanan chip-para kampanyası tanimlanmis ama transfer etmem gereken mebla yazmıyor,sadece 2 kez belirlenen tutar diyor. Belirlenen tutarı nerden ogrenecegiz?
-
www.akbank.comMobilden Akbanklılara özel Katlanan Chip-Para Programı!https://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/sayfalar/katlanan-chippara-firsat.aspx
-
programa katıl butonuna tıkladığınızda sms işe tarafınıza iletiliyor hocam. 3bin-10bin arası 500 ilk ay. ikinci ay tekrar 500 chip. toplamda 1000chip. 10bin ve üzerine ilk ay 750 ikinci ay 750 chip hocam. -
Teşekkürler, cevabinizdan sonra sms'i farkettim hocam.
-
En son gelen kampanyada başka banka hesabımızdan eft yapmak zorunlu mu? Başka biri benim hesaba eft yapsa oluyor mu?
-
eft aynı kişiden gelmek zorunda değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X