Kaydı nasıl açtırıyorsunuz? 3 kere görüştüm kampanyayı bulamıyorlar sonra başka birime aktarıyorlar onlar da kampanya koşullarını okuyup kapatıyor. |
Akbank katlanan chip para programı 4500 chip para (13. sayfa)
-
-
-
akbank mobilden canlı destege yazıyorum katlanan chip para programındaki 3 ayın görevlerini yerine getirdim örnk otomaik odeme talimatı icin 300 tl chip eksik yattı kayıt acarmısınız diyorum acıyor sonrasında bekleme sürecine geciyor olumlu olursa mail geliyor biz eksik yatırmısız diye
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vortex7akbank mobilden canlı destege yazıyorum katlanan chip para programındaki 3 ayın görevlerini yerine getirdim örnk otomaik odeme talimatı icin 300 tl chip eksik yattı kayıt acarmısınız diyorum acıyor sonrasında bekleme sürecine geciyor olumlu olursa mail geliyor biz eksik yatırmısız diye
Çok bekliyorum uygulama içinden canlı desteğe gelen yok. Son aylarda hiç ulaşamıyorum.
-
sağ olun hocam kayıt oluşturdum bakalım iade gelecek mi
-
Mh 2 iş gün içinde yatacak dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ay hiç bir kampanyadan iade ya hiç gelmedi ya da eksil geldi. Bana ve kardeşe başka kampanyalardan iadeyi vermediler. Pazartesi ikimiz de BDDK'a yazacağız. Siz de yazın,bunlar ancak ondan anlar.
-
numarali basvurunuz icin tesekkur ederiz. Ilgili kampanyanin tum kosullarini sagladiginizda, kazanimlarinizi OCAK 2025 tarihinde kartiniza yukleyecegiz. Mutlu günler dileriz. Mersis:0015001526400497 B002
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ikinci parti kampanyadan yatan bişey yok. şartlarda 7 iş günü dediği için cumaya kadar bekledim. bugün şikayet kaydı açtım. 750 havaleden 250 cep telefonu fatura talimatından; 1000 chip yatması gerekiyordu.
-
bende şikayet kaydı oluşturdum bakalım.
-
Şikayet kaydına olumlu yanıt geldi ve eksik olan puanlarım yatırıldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Katıldım ekran görüntüsü de olduğu halde bana kampanyaya katılmamışsiniz dediler yeniden kayıt oluşturdum
Banada akbank kart ile her 750 tl harcamaya 250 tl toplamda 1000 tl iade kampanyası geldi. Kampanyaya katıldım ve harcamaları yaptım ancak iadeler gelmedi canlı destekten kayit oluşturdum ama 10 gündür olumlu ya da olumsuz herhangi bir dönüş yapilmadi. Bu bankanın kampanyaları ve müşteri hizmetleri çok sıkıntılı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkoc38 -- 13 Ocak 2025; 15:27:2 >
Bana bu ay yatmadı. Müşteri hizmetleri kayıt almadı ay sonuna kadar yüklenecek bize böyle bilgi geldi dediler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yatırdıkları gün kayıt açmıştım dönüş yok hala, hayret hızlı yatırmışlar. 10-15 gün sürüyor akbank'ın kayıtlar
-
kayıt açmıştım bugün banka kartına değil de kredi kartına 1000 chip para yüklemişler. güzel oldu harcama yapmadan ekstreyi öderim.
-
Eksik yatırılan chip paramı bugün yatırmışlar.
2.kampanyadan 1000 yatmış ama ilkinden eksik yatan 200 hala yok
-
Bana da yatmis, kredi kartina
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X