Şimdi Ara

Akbank Kart QR kod ile öde 1.000 TL chip-para kazan! (KİŞİYE ÖZEL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.784
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kampanya kişiye özel olup Akbank Mobil üzerinden kontrol ediniz.

Detaylar: 30 Haziran son gün!

Akbank Kart QR kod ile öde 1.000 TL chip-para kazan! (KİŞİYE ÖZEL)
    Akbank Kart QR kod ile öde 1.000 TL chip-para kazan! (KİŞİYE ÖZEL)kartavantaj.com
    Akbank | Akbank Kart ile QR Ödemelerine 1.000 ...
    https://kartavantaj.com/kampanya/akbank-kart-ile-qr-odemelerine-1-000-tl-ye-varan-chip-para

kartları nadasa bırakarak, altın seviye yapabiliyor musunuz, sırf onun için tek kartı kullanıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Eylül ya da ekim de 3 ay boyunca 400 200 seklinde gelmisti banka kartına kıytırıktan 100 tl iade kampanyası geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURİbeyy -- 20 Haziran 2026; 23:37:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bonustan 1 yılda gelen ödül, buradan 1 yılda alamıyorum  

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hesabın birine en son Ocak ayında gelen kampanya bu ay gene geldi. Akaryakıt restoren giyim 750'ye 125 toplam 1500 bir de Troy kart için her 500'e 50. Ana hesabı boş geçtiler. Banka kartına %10 toplam 500 geldi. 50 gündür nadasta olan ana hesap kredi kartına da ilk harcamaya 225 qr ile ödenirse ekstra 50 daha geldi. Gerçekten kıstılar iyice.

en son 2 ay önce kullanmışım. giyim-elektronik 40000/250 ve mobilya 75000/750 yollamış . 100binlik karta yollaması ve oran ayrı komik Akbank Kart QR kod ile öde 1.000 TL chip-para kazan! (KİŞİYE ÖZEL)  bir de migros mağaza 1500/150x4 var. bunlar tahminimce herkeste var. şuan ziraat-halk ve bonuslar dışında hiçbiri kullanılmaz benim açımdan. bu yıl tek artısı 100bin 0.99 dan taksitli avans vermesi oldu galiba.

garanti 57000/1800 genel hedef yollamış, daha insaflı Akbank Kart QR kod ile öde 1.000 TL chip-para kazan! (KİŞİYE ÖZEL) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkatli olun bazen ödemeyi QR FAST olarak alıyor yani para transferi yaparak tahsilatı tamamlıyor, kardeşim kullanmak istedi olmadı burnumuzdan geldi. Özellikle işlem başlatırken bunu belirtmelisiniz...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nisan ayinda bu kampanyaya katıldim. Ödemelerin Akbank mobil üzerinden yapılması şarti yoktu o zamanlar.Sadece QR harcaması yapın diyordu. işlemlerimi juzdandan yaptığım için saymadı. Tüketici haklarına verdim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.