Şimdi Ara

akavryum konusunda yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim 80x40x50(yükseklik) bir akavryumum var içinde
    800L\h kapasiteleri bir iç filtre
    champion hava fitresi
    1 süs fitresi
    bir kilden fener
    bir taştan mağara
    100 w lık ısıtıcı
    bir midye (cansız)
    5-7 kg kum

ilaçlar
    1x fishvit
    1x su düzenleyici
    1x bir klor giderici
    1x mavi renkli ilaç

balıklar
    4x akvaryum köpek balığı
    2x kristal köpek balığı
    7x raspora
    1x neon tetra
    8x melek
    3x çöpçü
    1x vatozum var

bu akvaryum konusunda neler yapmam lazım?

• Balıkların maşallahı var. Yanlış hesaplama yapmadıysa 160lt gibi bir hacmin var. İçerisinde birbirinden alakasız balıklar var. Sana önerim sarı prenses akvaryumu kurman. Balıklara işkence yapacağına sarı prenseslere güzel bir ortam hazırlayabilirsin. Veya bitkili canlı doğuran tankı olabilir
  • Hocam melek balıklarını çok seviyorum yani yaklaşık 8 senedir farklı türde akvaryumlarda melek balığı besledim çok hoş bir balık o nedenle melek balığına devam etmek istiyorum. o sebeple hangi türleri çıkarmam lazım ve dekorasyonu nasıl yapmalıyım söylerseniz sevinirim.
  • Çöpçü ve vatoz dışındakiler meleklerle uyumsuz çıkarın gitsin. Sakin balıklardır fazla kalabalık akvaryum ortamı iyi olmaz. Zaten diğer balıklar farklı suların balığı. Şahsen cüce vatoz dışında meleklere ikinci balık türü olarak önermem ama istiyorsan
    çöpçü ve vatoz olur.
    Melek suyu phsi yumuşak olmalıdır. Bunun için mango ve moor vs kütükler uygun olur. anubias türünde geniş yapraklı bitkiler yumurtlama için iyi olur.

Su düzenleyici vs ilaçlar boşa masraftan başka birşey değildir. Suyu bir hafta dinlendir ağzı açık bir kabın içinde. Bu suyla haftada bir akvaryumun %20-25 ini değiştir.
    Başka bir ilaç katkı maddesi gerekmez. Dere kumu vs. bitki tarzı kumlar uygundur. Mercan kırığı vs uygun olmaz ph değeri yükseltir.

videoyu izleyin.bu yavruların yanına başka bir tür balık koymak akıl karımı :)

http://www.youtube.com/watch?v=9DAn1r1g4VY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 22 Ağustos 2013; 17:59:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer konusunda yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.