Şimdi Ara

Akatsuki no Yona(2014) 15/? (ANIME)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tür: Aksiyon, Komedi, Fantastik, Tarihi, Shoujo, Romantizm
    Bölüm sayısı: 15/?
    Yapım yılı: 2014
    Puanlama: 9.9 / 10 Üzerinden ( Oylamaya 427 kişi katıldı. )
    AniDB Puanı: 5.43
    MAL Puanı: 7.82 (Oylamaya 12033 kullanıcı katılmıştır.)

Krallığın tek prensesi olan Yona, bir prensesin sahip olduğu rahat ve kaygısız bir hayat yaşamaktadır. Herhangi birinin sahip olamayacağı, en iyi giyim ve kozmetiğe, en güzel tatlılara, sevgi dolu bir imparator olan babaya ve en yakışıklı kuzeni Soo-won’ a sahiptir. Ancak, koruması olan Son Hak’ın çok sinir bozucu biri olmamasını ve saçlarının bu kadar kızıl olmamasını dilerdi.

Fakat neredeyse kusursuz olan dünyası sevdiği adam Soo-won’un, babasını öldürmesiyle birlikte paramparça olur ve böylelikle Soo-won’un tahta çıkma yolu açılır. Son Hak, Yona ile birlikte kaçıp kurtulur ve o günden itibaren kaçak bir hayat sürdürürler.

Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim, türde Shoujo yazsada tam olarak Shoujo anime değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Born To Die -- 24 Ocak 2015; 19:58:55 >

• Muhteşem seridir izlemeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum.

****r ortaya çıktıktan sonra seri 360 derece dönüp nasıl müthiş bir potansiyel barındırdığını açık açık önyargıyla yaklaşanlara bile kanıtlamıştır.
  • İlk üç bölümde özellikle ilk ikisinde Prensese uyuz olsamda sonra birden seriye aksiyon farklı bir hava katıp izlettirdi kendini. İlk iki bölümü izleyip değerlendirme yapmayın üçle beraber güzel açılıyor seri.
  • Şu an favori animem. Kesin izleyin. Diğer animelerden farklı bir hava veriyor.
  • Tavsiye ederim.Böyle animelere bayılıyorum ya tam benlik .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon finali olmadık yerde bitti tam aksiyon başlayacak derken final oldu ikinci sezon gelirse ilkinden daha hareketli olacak gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kızıl saçlarını sevdiğim tam adam oldu sezon bitti.

• Yeni sezon tarihi belli oldu falan sandım

• Shikata Akiko'nun Akatsuki adlı muhteşem şarkısına denk gelmemle başladım seriye. Hadi bakalım.
  • İlk 5 bölümünü izledim de çok beğendim. Çok kaliteli çizimleri var. Hak reis tam karizma..

Başlığı düzeltin bu arada 24 bölüm yayınlamış bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 31 Ocak 2016; 12:44:07 >
  • Ben de daha dün bitirdim. Yukarıda görünce konusunu şaşırdım. Kaliteli animedir. Tavsiye ederim. Benim hoşuma gitti bayağı. 2. Sezonu bekliyorum sabırsızlıkla

• 2. Sezonunu bekleyemedim. Mangasını bitirdim güncele geldim. Herkese tavsiye ederim. En iyi shoujo animesi diyebilirim..

• Yorumlardan yola çıkarak izleyeceğim. Teşekkürler.
  • En sevmediğim 10 karakter içine girer Yona , çok gıcık bir kız.Ana karakterden nefret edince animede pek çekilmiyor açıkçası 6/10

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.