Şimdi Ara

Akaryakıt ve Markette PeP’ten 75 TL Hediye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
179
Cevap
14
Favori
13.290
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam naptınız yükleme yapabildiniz mi? Ben bugün İNG'den 300 tl atmak istedim önce gitmedi, sonra bir daha denedim bir de baktım PEP' iki kez 300 tl işlem gerçekleşmiş ama PEP hesabıma sadece 1 tane 300 geçmiş ne yapacağımı şaşırdım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wiru5 kullanıcısına yanıt

ben ingden 300 attım işlem hata verdi ama bankadaki hesabımdan para düşmüş pepe de geçmemiş. Bu durumda ben kiminle görüşmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anatolia28 A kullanıcısına yanıt
    Saat başı mh ara kardeşim
    TC çakişmamış diyecekler
    Baya uğraşırsınız
    Dua edelim arkadaşlar

• wiru5 kullanıcısına yanıt
    Bende biri gitmeyince
    Birde denemek için küçük miktar gönderdim
    Anında geçti
    Diğeri için bir hafta uğraştım

• Alperen1668 A kullanıcısına yanıt

Hocam sorun pep tarafında mı sizce? Ben ingden işlem yaparken hata aldım son ekranda tamama basınca ama para hesaptan düşmüş.

• Hatalı EFT işlemleri
    Belli bir süre sonunda hesaba dönüyor
    Örneğin yanlışlıkla isim hatası yaptın karşı tarafa gitmez hesaptan düşer
    Ama belli bir süre sonra iade edilir

• Alperen1668 A kullanıcısına yanıt

dekontlar var, iki dekont var biri başarılı diğeri başarısız. Daha önce eft yapmıştım kayıtlı işlemlerde bilgileri kullanarak aynen yolladım. Bilgiler yanlış değil çünkü işlemin bir tanesi pep hesaba geçti

• Kampanya şartlarını yerine getirmeme rağmen kartta 50 TL bakiye falan gelmiyor. Bu kampanya iadesinin de (süresi geldiğinde) yapılmayacağına eminim. Bulaşmayın derim. Boşuna bilgileri verdik şirkete.

Yok hocam, yanıltmayayım sizi. Kesin çamura yatar, yatırmamak için bahane bulurlar anlamında yazdım. Umarım yanılırım, herkese sorunsuz yatırırlar.

Hayırlı yolculuklar dilerim.

Pep'in müşteri hizmetlerini aradım ve yaptığım alışverişin kampanyaya sayılıp sayılmadığını öğrenmek istedim.

Müşteri temsilcisi "g-mail atın" dedi. Sanırım "e-posta diyince g-mail'den başkası aklına gelmiyor.

Neyse e-posta attım bir tane. 24 saat geçti. Cevap gelmedi. Bir tane daha attım.

Gelen cevap şu: "Talebinize istinaden incelediğimizde kayıt tarihiniz 17/07/2020 olarak görüntülenmekte. Kampanya, kampanya süresi boyunca ilk defa PeP’e üye olan ve kart talep eden müşteriler için geçerlidir.1 Eylül'den önce üye olmuş ancak kart almamış müşteriler kampanya kapsamı dışında olacaktır koşulundan dolayı kampanyaya katılım sağlayamamaktasınız.

Farklı kampanyalarımızdan yararlanabilmek için https://www.peple.com.tr/kampanyalar adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

PeP Müşteri Hizmetleri"

Valla saymışlar saymamışlar umurumda değil. İlk kez kullanayım dedim. Bir sorumuza cevap bile alamıyoruz yani. Ben ne soruyorum adamlar ne cevap veriyor.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

cevap metninden bir şey anlayamadım hocam nedir durum? Kartınızı ne zaman almıştınız

Orijinalden alıntı: anatolia28

cevap metninden bir şey anlayamadım hocam nedir durum? Kartınızı ne zaman almıştınız

Kartı alalı 6 ay oldu da. Adamlar 250'ye 50 konusunda soru sorduğumu sanıyor.

Sorduğum soruyu bile anlamaktan aciz çalışanlara sahipler.

• Pep fiziksel kart posta ile mi geliyor yoksa süpermarket veya teknoloji marketlerden de fiziksel kart alınabiliyor mu? Bir de sanal kart oluşturarak, sanal karttaki parası QR ile ATM'den çekebiliyor muyuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

Hocam kurye getiriyor kimlik bilgilerinizi form kısmına doldurup teslim ediyor.

Teşekkürler yanıt için. Son dönemde bu önödemeli kartlarda çok güzel kampanyalar oluyor ama excel tablosuna rağmen takip etmesi çok zor, iyice kafa şişiyor. Şu 7/24 para transferi gelse gece otururken yaparız tüm işlemleri, gün içinde zor oluyor. Ancak bunu da alacağım  

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.