Şimdi Ara

Akaryakıt satışı yapmayan istasyonlar hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya alıntı yapmayı öğrenirsin ya da böyle öğretirler.

bi de kendince yorum yazıp beni engellemiş hadi başka konuya.

@muhtesemmatrix

Ssangyong XLV 1.6 AT Diesel LACİ
  • Adam olan yakıtı neden satmasın ki? Yakıt yoksa müşteri ertesi günü beklemeyecek, başka istasyondan alacak. Ayrıca bakkalda tekel ürünü saklamaya benzemez bu, tekel 20 satar, 50 sattım der, kalan 30u zam sonrası kayıtdışı satar ama büyük firmalarda herşey kayıtlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54

Adam olan yakıtı neden satmasın ki? Yakıt yoksa müşteri ertesi günü beklemeyecek, başka istasyondan alacak. Ayrıca bakkalda tekel ürünü saklamaya benzemez bu, tekel 20 satar, 50 sattım der, kalan 30u zam sonrası kayıtdışı satar ama büyük firmalarda herşey kayıtlı.

işte ben de onu soruyorum. depoda olan yakıtı neden satmadıklarını çözemedim.

3 yakıtın da bir istasyonda tükenmiş olması size nasıl normal geliyor?

• Benzer sey bana da olmustu. Farkli bir bayiydi, depolar kirli satis yapamiyoruz dedi, ilerideki baska istasyondan aldim, gece zam gelmisti.

• Operasyonel nedenlerle satış yapamıyoruz desek anlayacak mıydın? Belki gerçekten dedikleri gibi banka sorunu yaşandı. Bunu sana söylemek zorunda değil kimse. "Echo chamber" içinde aranızda yazışın durun senin zaten başka fikirlere açık olmadığın diğer üyelerle olan diyaloğundan belli. İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 8 Ekim 2020; 17:14:24 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cormen kullanıcısına yanıt

Adam farklı fikirlere açık. Yazdığım yorumu ve onun yanıtına bakabilirsin :)

Hiçbir siyasi kuruluş ilgimi çekmemektedir. Kişilerden çok kişiye önem veririm. Dini, dili, ırkı ayırt etmeksizin bu ülkeye katkısı olan herkes yüreğimdedir. Bir damlayı dahi hak yolda kullanmayanlar hedefimdedir. Sadece vatan için ölünür.
  • Usta-74 kullanıcısına yanıt

Konu sahibi arkadaşın yazdıklarına ve yazım kurallarına bakarsan, neden anlmadığını anlarsın.

İlk mesajda "bana neden benzin bitti" denildi gibi bişi yazmış, forumda 20 tane adam laf anlatmaya çalışmış ama nafile.

Benzinlikteki adam laf anlatmaya kalksa sanırım 2 gün sürer.  

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Konu sahibi arkadaşın yazdıklarına ve yazım kurallarına bakarsan, neden anlmadığını anlarsın.

İlk mesajda "bana neden benzin bitti" denildi gibi bişi yazmış, forumda 20 tane adam laf anlatmaya çalışmış ama nafile.

Benzinlikteki adam laf anlatmaya kalksa sanırım 2 gün sürer.  

önce alıntı yapmayı öğren sonra belki seni de adam yerine koyup gereken cevabı veririz.

okuduğu anlamada sıkıntı var, ne desek boş.

bitti denildi gibi bişi nasıl bir cümledir.

• erka1907 kullanıcısına yanıt

Ben alıntı yapmadım. Yukarıda cevapla butonu var, ona basarak gereksiz alntı kirliliğini engelliyorsun.

Fakat sen bundan bile bihabersin.

Allah yakınlarına sabır versin.

https://www.tdk.gov.tr/category/icerik/yazim-kurallari/

Ben alıntı yapmadım. Yukarıda cevapla butonu var, ona basarak gereksiz alntı kirliliğini engelliyorsun.

Fakat sen bundan bile bihabersin.

Allah yakınlarına sabır versin.

https://www.tdk.gov.tr/category/icerik/yazim-kurallari/

neye cevap verdiğimizi insanlar görsün ki neyle uğraştığımızı farketsin.

Allah asıl senin gibilerden diğer insanları korusun.

fikrin olmayan konuda ahkam kesmeye çalışman taktire şayan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 9 Ekim 2020; 9:3:7 >

• Mesajın hemen altında "xxx kullanıcısının, bahsedilen mesajını gör" diye bir yer var, oraya tıklayarak asıl mesaja gidebilirsin.

Mesajın hemen altında "Bu mesaja 1 cevap geldi" diye yine bir yer var, oraya tıklayarak cevap verenin mesajını görebilirsin.

Bura da sıkıntı nerede?

Pardon unuttum, deveye hendek atlatmaya gidiyorum.

• Bende Opetten yakıt alıyorum sevmediğim bir benzinlik. Önerim E-5'in yanındaki Demirtaşlar veya Köşklüçeşmede bulunan Opet istasyonu. Eskiden Ayhanlardan alırdım onların kapatmıştı. Çalışanlar aynı ama şuan ki adı nedir bilmiyorum ama yinede uğrayıp almam. Çok anlayışsızlar. Büyük arabam var kenara çekiyorum park yeri yok çekme diyor başka yere çekiyorum oraya da koyma diyor. Nereye park edeceğim peki ben arabamı cevap yok. Marketten sadece su alacaktım. Aldırtmadılar.

• Valla her zaman ya Shell den alırım ya da petrol ofisinden. Diğerlerinin benzinleri motor sessiz olmasına rağmen sesi biraz veriyor. Shell den alınca arabayla ışıkta duruyorum motor stop etmiş gibi hiçbir ses yok hatta arkadaş stop etti sanıp marş çevirmişti bir seferinde. Benzini her zaman shell den alcaksın

• quote:

Mesajın hemen altında "xxx kullanıcısının, bahsedilen mesajını gör" diye bir yer var, oraya tıklayarak asıl mesaja gidebilirsin.

Mesajın hemen altında "Bu mesaja 1 cevap geldi" diye yine bir yer var, oraya tıklayarak cevap verenin mesajını görebilirsin.

Bura da sıkıntı nerede?

Pardon unuttum, deveye hendek atlatmaya gidiyorum.

hadi bakalım bi daha da bilgin olmayan konulara dahil olma.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanHollandalı

Bende Opetten yakıt alıyorum sevmediğim bir benzinlik. Önerim E-5'in yanındaki Demirtaşlar veya Köşklüçeşmede bulunan Opet istasyonu. Eskiden Ayhanlardan alırdım onların kapatmıştı. Çalışanlar aynı ama şuan ki adı nedir bilmiyorum ama yinede uğrayıp almam. Çok anlayışsızlar. Büyük arabam var kenara çekiyorum park yeri yok çekme diyor başka yere çekiyorum oraya da koyma diyor. Nereye park edeceğim peki ben arabamı cevap yok. Marketten sadece su alacaktım. Aldırtmadılar.

Ayhanlar Elif petrol oldu. orası uzak diye Acutaşa gideyim dedim. opet world puanın opette kullanılamadığı ender istasyonlardan. araçta ödeme hakkında da bilgileri yok. sanırım burası üst yorumlarda bi arkadaşın dediği gibi opetin değil şahsın işlettiği istasyonlardan.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.