Şimdi Ara

akarada ardream char ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dual+7 shard
    +7 chitin set
    görev takıları

sizce bu char azda olsa yapar mı?

Not:ŞU itemi bu itemi al demeyein.Alamam param yokxD

• vallaha bende aynısı ronarkta vardı 2 hafta önce . Eğer Playerlik varsa iş yapar. Ben Dual 9 clevaerli adamları kesiyordum vs de
  • sevindim.
    O zaman hemen 59 olmam lazm.Of 60 char ksatık master açtık die giremiorum:D:D
    yeniden kasıyorum char:D
    lvl 42 olduxD
  • Orc olan varsa ben bugün char kasıyorum. 55 %60 felan. Gelin beraber takılalım a2 deyim
  • Akara Ardream'de oynanmaz. İmzamdaki itemlerle bile zevk almıyorum. O kadar çok hile hurda varki anlatmakla bitmez. Yerinde olsam(ki sayılırım) C-West'te oynardım. Nitekim bende uzun süredir inaktif bıraktım charı C-West'te oynuyorum. Akara oynanası bir server değil. Birkaç örnek vereyim;
    1. Server'da yetişkin yok full çocuk.
    ör: 30 yaşındayım diyip 18 yaşındaki ortağıma lamerlik yapıp hatır gönül koyanlar, itemin için seninle arkadaşlık edenler, forumlarda pokelik yapıp arkandan konuşanlar, ondan bundan item alıp vs ye gelenler, elindekini ver bi atağa bakacam diyenler vb aradığın ne kadar abzürt tip varsa Akara'da.
    2. Server'da insan yok(o kadar iğrenç insan varki hayvan desek hayvana ayıp olur)
    3. Server'da hile kullanmayan kimse yok(CSW de 83 adam WH SH açıyor o derece)
    4. Server'da seviye yok herkes küfürcü herkes çirkef.
    5. Server'da dupe item çok fazla(+9 HB +9 CHD +9 Chitin Bot bu 3'ü çok sayıda ve dupe dür)
    6. Server'da aşırı fazla np transferi var(40 level chara dragon çıkarıyorlar bazen)
    7. Server'da çok fazla GB var.

Şimdi diceksinki başka serverlarda böyle. Ben Akara'ya Xigenon'dan geçtim. Xigenon'daki seviyenin ve insaniyetin %1'i yok Akara'da. Keza Edana'da bile bu kadar kepazelik görmedim. Efendi adamım, hile hurda işim olmaz, seviyeli insanlarla arkadaşlık etmeyi istiyorum diyorsanız Akara'da oynamanızı önermem.
    Pedalım var, hilenin kralı bende, gerekirse ytl yide basarım, npt de yaparım diyorsanız gidin Akara'da oynayın ne dışlanırsınız ne ban yersiniz.

O kadar açıldım ki karayı göremedim O itemlerle iş yapman çok zor. DD+7'in ve Ske beltin olursa yeterli pedal, koxp, tbl 3 lüsünüde edinirsen party içinde priestlerin yanında "akarsın" maşallah akmayan yok orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 23 Şubat 2009; 13:40:17 >

• ben akarada devam etmek istiyorum:)

Antor bende a2 deyim.nick ne?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İş yapacağını pek sanmam.
  • @L.J

Akaraya geçmiyim mi?

@efege
    o itemlerle iş yapamazsın sanırım
    Ben +9 dual cleaver +8 chtn set ske belt 1x rol wp falan dizcem akara'da ona göre
  • bende akarada ardream char kasmaya karar verdim 48 oldu ama item yok 59 olunca yaza kadar anca item yapabilirim okuldan bu arada karusum genelde(hep) a2 deyim ancientler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.