Şimdi Ara

Akali'ye yanlış build mi diziyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçen oyunda böyle oynadım baya iyi oynadım ancak, çoğu kişi hatta herkes akaliye ap diziyor ama ben böyle daha çok seviyorum hızlı ve öldürücü oluyor acaba yanlış mı yapıyorum?

• Gördüğüm en saçma akali buildi. Solomid.net e gir ordan akali buildleri bak. PD tamamen saçma bi item akali için ama bari attack damage kassaydın da bir işe yarasaydı o PD.

Edit: Levelın 10 muş zaten. Olur öyle kafana takma. Dediğim siteye gir ordan bak hangi heroya ne kasılacağına. Daha yararlı olur sonra zaten kafana göre çıkarsın itemleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tormintor -- 16 Mayıs 2012; 18:47:47 >
  • O build herhangi bir champ için uygun değil zaten takma kafana.
  • Buildin Baya yanlış aslında Akali Ap bi chap. sonuçlara aldanma bana göre . Pasif ini aktif etmek için 7 attack damage mark ını aldıysan Bot+3 pot la başlamanı öneririm.Eğer Marklarını Magic Pen. aldıysan Doran's Blade iyi olur pasif in için ardından Hextech Revolver la Bilgewater Cutlass ile Hextech Gunblade i alıp Rylai ' yi çıkman hem health açısından hemde düşmanların kolayca kaçmasını engellemek için güzel bi item.Son itemları Rabadon's Deathcap Lich Bane Zhonya's Hourglass ve ya Void Staff ı alabilirsen daha verimli olur bana göre main champ ım Akali diye yazdım bunları. Akali nin attack speed e kesinlikle ihtiyacı yok.
  • İlk olarak build dizmek diye bir şey yok onu bil ikincisi ise tamamen yanlış itemlar 1 tane bile çıkılması gereken item çıkmamışsın malesef.
  • o build ad carrye bile olmaz

not şakaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

İlk olarak build dizmek diye bir şey yok onu bil ikincisi ise tamamen yanlış itemlar 1 tane bile çıkılması gereken item çıkmamışsın malesef.

tirinity belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

quote:

İlk olarak build dizmek diye bir şey yok onu bil ikincisi ise tamamen yanlış itemlar 1 tane bile çıkılması gereken item çıkmamışsın malesef.

tirinity belki.

Ne trinitysi ya lich bane..
  • quote:

aynen. gunblade, lich bane, rylai, rabadon, zhonya falan al. botu da magic penetration yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazze -- 16 Mayıs 2012; 19:35:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazze

quote:

aynen. gunblade, lich bane, rylai, rabadon, zhonya falan al. botu da magic penetration yap

Zhonya pek uygun değil aslında
  • yahu sen ne yaptın be birader .
  • gunblade ve lich bane yoksa akaliye akali demem
  • Aynen çok saçma olmuş ama zamanla gelişirsin daha levelin düşük normaldir :-) takma kafana
  • ben dorans blade le baslayıp mag pen bot rylai hextech gunblade rabadon lich bane son itemda defansif abbysal yada zhonya
  • Bence direk +20 ap veren kitap +pot veya bot + 3pot başlanmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1676

Bence direk +20 ap veren kitap +pot veya bot + 3pot başlanmalı

Akalinin pasifini bilmiyorsun galiba
  • Hayır uzun zamndır oynamıyorum aslında spell wampa nerf gelmeden bizm zamanıızda böyleydi belki ondandır değişmiş olabilir build pasifi neymiş ?

• quote:

Hayır uzun zamndır oynamıyorum aslında spell wampa nerf gelmeden bizm zamanıızda böyleydi belki ondandır değişmiş olabilir build pasifi neymiş ?

Spell wampa nerf yeni gelmedi mi ya? Bizim zamanımız dedigin?
    Akalinin pasifi belirli bir ad ve ap den sonra elleri yanar ve bonus damage kazanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 16 Mayıs 2012; 20:33:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

quote:

Hayır uzun zamndır oynamıyorum aslında spell wampa nerf gelmeden bizm zamanıızda böyleydi belki ondandır değişmiş olabilir build pasifi neymiş ?

Spell wampa nerf yeni gelmedi mi ya? Bizim zamanımız dedigin?
    Akalinin pasifi belirli bir ad ve ap den sonra elleri yanar ve bonus damage kazanır

Spell wampa yeni geldi yani benm gördüğüm iyi akaliler dediğim gibi başlıyor. Ve pasifini söyledinde hala doransla başlamak gerçekten saçma geldi ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.