Şimdi Ara

Akali sorum var bir bakar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende 3150 kadar para var . Daha önce Master Yi ve Xin Zhao ve Irelia champlarını iyi oynadım . Yani söyle Phantom Dancer , Infinity Edge çekip seri seri vurmayı iyi yaparım . Akali alsam bu şekile uygun mudur ? Ya da bu stile uygun champlar önerir misiniz beyler ?

• el çabukluğun varsa yaparsın akali o stilin babasıdır
  • Akali sağ klik champ değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tryndamere sana göre
  • El çabukluğum vardır önceden knight oynadığım için. teşekkür ederim Tryndamare'yi arkadaş önermişti bu hafta free de bi deniyim onu.
  • Bu dediğini 15-20 levelken yapıyorduk hacı şimdi farkettikki biz oyunu oynamıyormuşuz. Bunun için range ad alman lazm
  • el cabuklugu artı düşünme yeteneği gerekli eger ıkısıde mevcutsa dusunme al 1haftaada pentaaa killl :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bi bakar misiniz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bana sorarsan senin özelliklerine göre aradığın champ akali den çok tryndamere ama akali ye iyi bi ap kasarsan onla da saglam oynamaman icin neden yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suvodolac

El çabukluğum vardır önceden knight oynadığım için. teşekkür ederim Tryndamare'yi arkadaş önermişti bu hafta free de bi deniyim onu.

Caitlyn'i de öneririm. Bu hafta free
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suvodolac

Arkadaşlar bende 3150 kadar para var . Daha önce Master Yi ve Xin Zhao ve Irelia champlarını iyi oynadım . Yani söyle Phantom Dancer , Infinity Edge çekip seri seri vurmayı iyi yaparım . Akali alsam bu şekile uygun mudur ? Ya da bu stile uygun champlar önerir misiniz beyler ?

Hayır abi akali'ye olmaz phantom infinity istiyor adam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.