Bildirim
Akali jungle
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
20 olunca surrendere bas _____________________________ ...
BREAKING BAD • GAME OF THRONES • FRINGE • LOST • PRISON BREAK • ARROW • HANNIBAL • SUPERNATURAL • FARGO • TRUE DETECTIVE • SHERLOCK • SPARTACUS •• DA VINCI'S DEMONS • DAREDEVIL • FLASH • WAYWARD PINES • ORPHAN BLACK • BANSHEE • MR. ROBOT • THE LOST ROOM • BETTER CALL SAUL••R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK -
hardpull yap roam yap
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
feedledi yenildik _____________________________ CARRY -
quote:
Orijinalden alıntı: DoubleJift
feedledi yenildik
gecmis olsun:D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
S2'de yapılıyordu sanki diye biliyorum ama.Gang kapasitesi yok be çok squishy. _____________________________ Gerçek Bayburt bu değil -
Geçen biri pickledi çıktım gittim. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: HalfKill
S2'de yapılıyordu sanki diye biliyorum ama.Gang kapasitesi yok be çok squishy.
Gittiği her lanede öldü_____________________________ CARRY -
diana akali twitch bunlar güzel bence _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: M.KADiR
diana akali twitch bunlar güzel bence
Akaliyle nasıl gank atıcaksın W ile slowmu atacaksın_____________________________ -
twitch çok hardcore değil pink ward tr nin supportları nprmal ward bile çoğu zaman almadıkları için early gankleri çok güzel oluyor. tek sıkıntısı biraz sustain ama onu da vampiric ile kapatıyor. early de bir phage bir tin taşı bir de vampiric ile en iyi jungle lardan biri olur. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler