Şimdi Ara

Akali için RUNESİZ build lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar akali almayı düşünüyorum ama runelerim yok levelim daha 25 sizce nasıl bi build yapmalıyım

• mercurys treads veya sorcerers shoes,rylai's crystal scepter,hextech gunblade,lich bane,rabadons deathcap,zhonyas hourglass veya abyssal veya çok zorlanıyorsan guardian angel. w'yu koyacağın yerleri çok iyi ayarlaman lazım.
  • ilk bot+pot başla veya kendine güvenirsen 415lik kılıç var 10ad veren onu al pasifin çalışsın masteryde full ap ver ama. sonra 20ap toparlayıp diğer pasifi açarsın sonrası mobafire solomid zaten
  • bot + 3 pot - hextech - rylai's - hextech'i tamamla - lich bane - rabadons
  • 25 levelsin ve rune yok face wall
  • quote:

Orijinalden alıntı: Top or AFK

25 levelsin ve rune yok face wall

Facewall -.-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Top or AFK

25 levelsin ve rune yok face wall

400-500 winden sonra rune almaya başlamıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 30 lwle kadar tadini cikar bu buildin :D majais soulstealer sword of occult m.pen botu raylei hextech lich bane baronla beraber 500ap 300 ad oluyo :D 20 stackta

edit: baron yazcagima baran yazmisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sodesuka -- 16 Ağustos 2012; 21:24:04 >
  • Ben ilk önce 435'lik kitabı ve bir pot alıyorum q yu açıp minionuma bakıyorum. adam alırsam o hemen geri dönüp bot para fazlaysa revolver alıyorum. Sonra rabadon çıkıyorum garip ama iş görüyor.

hextech rabadon linch bane void stuff idi sanırım şu can ve ap veren eşya Sonra karşıdakilere göre alıyorum.

(bu arada minion'un Türkçesini ne yapacaklar çok merak ediyorum)
  • beni dinle al snowballari ak :D 30 lwlden sonra alamican zaten :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.