Şimdi Ara

AkademikLink Hocamızın -1.75 Fizik Neti ile Fizik Bölümüne Yerleşmesi :) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
1
Favori
3.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen benden cevap alsan da ki fark etmediğini bu söylediğinden anlıyorum, aldığını fark edebilecek pozisyonda mısın ki bence sen önce bunu sorgulamalısın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dnzcnkrdnz kullanıcısına yanıt

Maaş hesabı bahsimi. Şükür nasibimiz belli net saf ve temiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silistreli kullanıcısına yanıt
    Haha çalıyor işimizde gücümüzdeyiz Allah' ın izniyle. Dediğim gibi Tuzla' dayız bekleriz. Gel çayımızı iç. Ofisimize, şubemize gel misafir edelim seni. Hesap tablolarını istişare ederiz. Dediğim gibi merkezi yer bahsettiğim yere gelebilirsen araçla arkadaş yardımcı olacaktır. Tuzla Devlet Hastanesi E-5 yanyolda, sırtını ver ilçe emniyet müdürlüğü. Solunda ticaret merkezi sağında belediye ve kaymakamlık. Çoğu zaman belediyede olabiliyorum

Uuuuuuuu çok korktum dedeeeeeeeeeee :)))

Üçlü çete peşinde koştunuz genel seçimlerde ya. Gözlerine ağızlarından çıkacaklara baktınız ya. Onlardan bi haber varmı diyorum. Cevap: Eeee, uuuuu, aaaaaa.

• Adam hayatında bürokrasisine güvenmediği otoritenin hiçbir işine şantiye şefliği imzası atmamış adama maval anlatıyor ?

Sana çok ağır gelirim kral ben. Bu iş yaş meselesi değil, senin yaşın benim sadece yaşına hürmetimi getirir sana değil.

Hay maşallah devletimin kurumları ne binalar yapmış. Metro varmı sizin orda?

Yeminle yüzümü güldürdün kral :) İstemsizce tebessüm ediyorum şu an :))

Metroyla mı geliceksin ona göre tarif ediyim sana ?

Ya mahkemelere bilirkişilik yapıyorum ara ara. Sağolsunlar beni bilirler hakimler. Az buçuk bilmeden istemeden haberim de olmadan utanarak yazıyorum nam yapmışız. Ne olacak zamane muh. işleri. Çok fazla şikayet var. Meslekte neler görüyoruz. Anlatsam uzun sürer. Anlatabileceklerimi bildiğini biliyorum.

O zaman anlaştığımız nadir konulardan biri :)

Neden olmasın? Ara ara Avrupaya giderim arabamla. Belki geçerken uğrarım. Maaş kartı cebimizde nasılsa. Kırklarelinde son benzinlikten depomu doldurur benzin bitmeden gezimi yapar dönerim. Oralarda yakıt korkunç pahalı:)

Durumlar vahim.

• Demek ki bana göre doğudasın bu da demek oluyor ki en yakın Kocaeli olabilir :) Gerçi maaş kartın cebindeyse batıda da olabilirsin ne de olsa para var huzur bar diyorsun Avrupaya giderken Tuzla üzerinden gitmek sana dokunmaz :))))

Neden nadir konu olsun? zBiz hepimiz bu vatanın fertleriyiz. İyiye güzele doğruya yelken açar gezeriz

Eyvallah

Kuzey Marmara yı kullanıyorum. O kadar enfes ki.

İstanbul trafiğinden dolayı orayı ben de bazen kullanıyorum. Ancak bu gibi yatırımların senin bakış açınla değil daha objektif tartışılması masaya yatırılması gerek. Mesela neden tüm bağlantı yollarının ve köprünün fahiş fiyatlarda ve içtaş denen otoyol aş denem özel şirketler üzerinden işletildikleri gibi ?

Şimdi hatırlayamayacağım ama 250 km gibi yol yapıyorum. Adapazarını geçince sınıra kadar keyifli ve güvenli ekonomik oluyor sürüşümüz. Bi ara 2. köprüden geçeyim dedim Silivri de dur kalk başladı. Çeyrek depo yakıt harcadım yol yürüyemeden. O son oldu Kuzeyden devam

Bu soruma cevap değil

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.