Şimdi Ara

AK Parti’nin Bitcoin raporu belli oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • baktılar vergi sistemine dahil edilemiyecek buradan vatandaşı yolamıyacaklar şimdiden yasaklamanın yollarını aramaya başlamışlar. Sen devlet olarak bitcoine ona buna dil uzatacağına önce kendi para birimine sahip çık ta para pul olmaktan kurtulsun. Ayrıca diyanet açıklasın bakalım devletin bordrolu çalışandan bu kadar yüksek mertebede vergi alması caiz mi değil mi? Ben mecbur muyum kazancımın %40ını bunlara vermeye, zaten herşeyin içinde dibine kadar vergi alıyorlar, bari aylık kazancımızdan çeksinler ellerini, bildiğin tefecilik yapıyorlar.

  • dine update mi geldi niye caiz degilmiş

  • Ben halen çözemedim bu sanal paraları. Ben cozemediysem de risk büyüktür. :))))))
  • 1111 sayılı askerlik kanununun 35/G maddesi gereğince oturma veya çalışma iznine sahip olarak işçi, işveren veya bir meslek ya da sanat mensubu sıfatı ile yabancı ülkelerde bulunan yükümlüler, durumlarını ispata yarayan belgeler ile bağlı bulundukları Türk konsolosluklarına başvurmaları hâlinde, bunların yoklama, celp ve sevk gibi her türlü askerlik işlemleri, Millî Savunma Bakanlığı tarafından belirlenecek usûl ve esaslara uygun olarak 38 yaşını tamamladıkları yılın sonuna kadar ertelenebilir.

    Ukrayna’da çalışan Türk vatandaşlarının iki çeşidi var : iş veren veya işçi. Özetle şirket sahibi yada Ukrayna’da bulunan şirketinde iş sözleşme üzerinde çalışan kişi. Askerliği ertelemek için iş verenden ve işçiden farklı evraklar hazırlanması gerekiyor. Şirketimiz hem iş veren için de işçiler için evrakları gerekli şekilde hazırlamaktadır. Ukrayna’da yaşanan veya yeni yaşamaya karar vermiş olan her Türk vatandaşının askerlik erteleme işlemlerini sorunsuz olarak Avukatlık şirketimiz çözüme kavuşturmaktadır.

    Türk kanuna göre askerliği ertelemek için yabancı ülkede oturma veya çalışma izni gerekiyor. Ancak Ukrayna’da bulunan Türk konsolosluğu hem çalışma izni hem de oturma izni istiyor. Çünkü Ukrayna’nın kanunlarına göre tüm çalışanlarının oturma izni olması gerekmektedir. Ayrıca şirket sahiplerine oturma izni Ukrayna’da verilmiyor. Oturum için iş veren de olsa, kendi şirketi üzerinden çalışma izni alması gerekiyor.

    Ukrayna’da askerlik erteleme işlemleri evraklarının çok ciddi bir biçimde hazırlanıp arşivlenmesi gerekmektedir. İleride sorun yaşamamak istiyorsanız düzenlenen evrakların içinde uygun olmayan bir belge bulunmamalıdır.




  • kraix kullanıcısına yanıt
    Sirket yolu ile sinirsiz oturum yaparak 38 yasinda kadar ertelemesi yapiliyor.
    4 GUN GIBI KISA ZAMANDA BUTUN ISLEMLERI TAMAMLAYIP TESCILI YAPAN KISI KONSOLOSLUGA GIDEREK BUTUN EVRAKLARI TESLIM ETTIKTEN SONRA ISLEM TAMAMLANMIS OLUYOR ..
    detayli bilgi almak isteyen arkadaslar mail yolu ile bilgi alisverisi yapabilir . Ciddi olan arkadaslarin yazmasi rica edilir
    SAYGILARIMLA


    elur.travel.uk@gmail.com
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.