Şimdi Ara

AK-47 Case hardened kalite farkı ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ak-47 lerde case hardened skininde factory new-minimmal wear-field tested-well worn-battle scarred arasında neden bir fark göremiyorum.Görüntüler resmen aynı gibi.Sizce 9 dolar minimal wear alacagıma well worn mu almalıyım 3 dolara ? bana yardımcı olursanız sevinirim.Ayrıca elimde AWP Boom var minimal wear.Minimal wear bir awp electric hive le takas edebilirim :)

• Bende çok bir fark göremedim yerinde olsam well worn alırım.
  • Nervous Hawk N kullanıcısına yanıt
    Fabrikadan yeni çıkmış ve eskimiş arasındaki farka aşağıdaki resimlerden bakabilirsiniz. İkisini de yeni sekmede açıp aralarında geçiş yaparak farkı net bir şekilde görebilirsiniz. Cevabınıza gelecek olursak, ben 3 dolarlığı alırdım gereksiz yere 6 dolar fazla vermeye gerek yok bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErayG-TR -- 24 Şubat 2014; 23:30:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ErayG-TR

Fabrikadan yeni çıkmış ve eskimiş arasındaki farka aşağıdaki resimlerden bakabilirsiniz. İkisini de yeni sekmede açıp aralarında geçiş yaparak farkı net bir şekilde görebilirsiniz. Cevabınıza gelecek olursak, ben 3 dolarlığı alırdım gereksiz yere 6 dolar fazla vermeye gerek yok bence

Bakin bu m4a4 faded zebra olmasi lazim bunda bariz fark var ben sadece ak47 case hardened dan bahsediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nervous Hawk N kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın pek dikkat etmemişim. Case hardened hakkında çok bilgim yok ama yanlış hatırlamıyorsam fabrikadan yeni çıkmış halinde renkler daha çok şarjör kısmındaydı. Eskimiş halinde ise renkler silahın üst kısmında ve karman çorman bir haldeydi ve o şekilde pek de güzel durmuyordu sanki. Ama dediğim gibi bu skin hakkında net bilgim yok yanlış hatırlıyor veya karıştırıyor olabilirim
  • Hocam bu Factory New dediği yani fabrikadan yeni çıkmış olan silah kullandıkça eskimiş konumuna düşüyor mu yoksa renklendirmesi hep aynı mı kalıyor?
  • Hep aynı kalıyor. m4a4 faded zebra'da bariz fark var ama bence de Ak-47 case hardenedlarda yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler case hardened tamamiyle sans.ben well worn aldim mavisi bol diye 7.5 dolar verip mwsinfan pahaliydi alirken cunku namlu sarjor ve ust kisimin yuzde 60 i maviydi stikerliydi yani toplamda yuzde 70 civari maviydi.fnlerin pek cogu sarimsi o yuzden paranizi harcamayin en mavili olaninini ve en ucuz olanini alin.

(ek not: 3 dolara mi dusmus leynnnnn)

• Babacım Case Hardened alacaksan Minimal Wear'dan aşşası kesmez. Ama param az yada 1-2 item daha alıcam diyorsan Field-Tested yeterli. Bunu da şöyle diyeyim , ekran kartın yeterli , grafikleri ayırabiliyorsan. Yoksa bütün itemleri git Well-Worn al. Sadece renk görürsün. Ben daha Pazar'da gezerken itemleri açmadan Factory New , Minimal Wear ve diğerleri arasında ki farkı görüyorken oyunda nasıl farketmesin. Sonuçta orada sadece gördüğümüz silahın o haldeki resmi. Bende geçen Blue Laminate sattım sırf Case Hardened almak için. Her zaman da Case Hardened istemiştim o zaman öyle Blue Laminate almıştım. Darısı Fire Serpent almayı düşündüğümüz de artık
  • bende eskimis case hardened var.Dusuk ayarda oynuyorsan case hardened alma kotu gozukuyor

• Max ayarlarda oynuyorum demekki ben bi göz doktoruna gideyim :D

• Aradaki fark boya kalitesidir.

Eskimiş silah da boya daha azdır ve kalitesiz görünür, yeni silah da ise boya kaliteli, daha dolgun ve yoğundur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.