Şimdi Ara

Ajansa kaydolmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaydolmayı düşünüyorum ama fazla özgüvenim yok konuşmam filan kötü biraz sizce gideyim mi? Tavsiyeniz var mı ? En kötü beğenmezler sorun değil şansımı deneyeyim mi sizce?

• Ajanslar figuran temin etme yerleridir. Diziler başrollerini, miss Turkey gibi çeşitli yarışmalardan, konservatuardan seçerler. Kolay gelsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • git hocam alt tarafı maksimum ufak rollerde rol alıyorsun başta

Potansiyel görürlerse anca üzerine binen yük artar yoksa ilk başlar çok kolay işler

arkadaş gitti acun medyaya bir aralar 3-4 yerde figüran olarak oynadı,kiraz mevsiminde de arka planda gözüktü vs alacak 300-400 tl parası var hala alamadım uğraşıyor çocuk.Ona güzel bir deneyim oldu öyle ama devamı olmadı onun için.
  • Kardeşim ART ROOM AJANS a git kaydol. 20 TL fotoğraf parası alıyorlar. Sonrasında da sürekli reklam filmi audition için mesaj geliyor sana. İstediğine gidiyorsun. Geri kalanı senin yeteneğine kalmış. Rolü kaparsan reklamda oynarsın.
  • Oyuncu olmak istiyorsan hiç uğraşma, olamazsın. Ajanslar ile olmaz bu iş. Modellik yarışması ya da kaliteli ve tanınmış bir yerden eğitim Alman gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ajan mı oluyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite Kayıt Sildirmek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.