Şimdi Ara

Airties RT211 mi; USRobotics 9108 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • off ne kadar zor ve karmaşık bir işmiş bu???
  • Gerek müşteri hizmetleri ve call center, gerekse teknik servis olarak Airties bir numara. Bu özellikler Airties’ı tercih etmemde çok etkili oldu. Öyleki voltaj düşüklüklerinden etkilenmeme veya Türkiye şartlarına uygun olma gibi özellikler ikinci sırada kaldı. Bir ürün alırken ister modem olsun ister başka bir elektronik cihaz ilk cümlemde belirttiğim özellikler benim için hep ilk sıradadır. Airties’ın da açıkçası bu konularda iyi bir firma olduğunu söylemem gerekir. Ben yakın dönemde RT211 modelini aldım tavsiye ederim. Ayarlarını yapmak, port açıp kapamak çok kolay. Çekim gücü ise mükemmel ötesi…. Arada 3 duvar var olmasına rağmen çekim gücü ancak “mükemmel” seviyeden “çok iyi” seviyesine düşüyor.
    D.H'den ALIŞ VERİŞ YAPTIKLARIMIZ:\ HalimC, MAG, Meneme2002, happyyboy, hatttori, soulflymax, Emrah_Tr, mendiss, COMİSER, ankaacan, brtana, _tatar_, olivier_kahm,ugurcetin19, kut, arsoy, tracy, red a!ert, icebergmetii,Mene,msortunc, Ser_Tar, Erwin, Uzaktan Kumandan, smiley28, amddma, akarast, remal, ozgboy, muratremix, will06, billyjean, olemp
  • USR9108
  • smecall Tarih 15 Mayıs 2007; 21:39:41
    USR9108
    klavyepc.com Tarih 15 Mayıs 2007; 21:04:01
    USRobotics 9108 kesınlıkle

nedenini yazabilir misiniz?

quote:

Orjinalden alıntı: kozcivan

gerek kalmadı airties rt-211 aldım süperrr
    wless evin her yerinde full hem de sapına kadar Türkçe
  • airtiesin şimdiye kadar hiç sorun çıkardığını görmedim arkadaşlar. 6-7 ay kadar çalıştım bilgisayarcıda hiç sorun çıkarmadı ve voldaj dalgalanmalarına da dayanıklı.. ve çekimi asla dert etme ve unutmadan şifre koy komşularında izinsiz kullanan olmasın epey uzun mesafede çekiyor çünkü
  • AIRTIES RT211 ve diğer WIRELESS modellerinin çıkış gücü 42 mw civarında ( teknik servisten öğrendim). USRobotics 9108 çıkış gücü 11 mw civarında ( kitapçığında yazıyor). Yani Airties wirelees ürünleri USRobotics 9108 göre 4 kat daha fazla radyasyon veriyor.İkisininde antenleri 2dB.

Kablosuz internet kanser riskini artırır’

İngiltere’de başlayan kablosuz internetin özellikle çocuklarda kansere neden olduğu yönündeki tartışmaları değerlendiren uzmanlar, elektromanyetik alanların kanser riskini artırdığı görüşünde birleşti.

İSTANBUL - Kablosuz internet konusunda Dünya Sağlık Örgütü’nün ‘Endişeye gerek yok’ şeklindeki açıklamasına, İngiliz Sağlığı Koruma Derneği, ‘Kanser riskini artırıyor’ karşılığını verdi. Sağlık Bakanlığı Kanserle Savaş Daire Başkanı Prof. Dr. Murat Tuncer, Uluslararası Kanser Araştırma Enstitüsü’nün kablosuz interneti, iki yıldır kanserojenler arasında üst seviyelere çıkardığını söylerken, Onkolog Prof. Dr. Coşkun Tecimer de “Elektromanyetik alanların kanser riskini artırdığı ve çocukların büyüklere oranla daha fazla etkilendiği bilinen bir gerçek” dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil1964 -- 23 Mayıs 2007; 18:19:15 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.