Şimdi Ara

Airties Rt 205 Sıfır Adsl Modem Şok Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.883
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AIRTIES RT205 ADSL2+ 1 PORT 125Mbps KABLOSUZ MODEM
    Sıfır,Orjinal Ambalajında

Üstelik 10 Adet Alana 1 adet kablolu Modem hediye

Fiyat:95 Ytl

Airties Rt 205 Sıfır Adsl Modem Şok Fiyat

Data Hızı (Maksimum) 1, 2, 5.5, 6, 9, 11, 12, 24, 36, 48, 54 Mbps hızında (otomatik hız seçimi) ve 125 Mbps G++ turbo mod
    Mimari RJ-45 1 adet 10/100 Ethernet Port
    Harici konnektör RJ-45 (Ethernet), RJ-11 (ADSL)
    İşletim Sistemi Windows 98, ME, 2000, XP, UNIX, Linux, MAC OS ile uyumlu
    Güvenlik WPA (802.1x, TKIP, PSK); WPA2 (AES); 64/128 bit WEP, kablosuz MAC adresi filtreleme, SSID gizleme
    Firewall SPI firewall; IP ve MAC adresi filtreleme; URL filtreleme; Port yönlendirme; DMZ; VPN Pass Through (PPTP, L2TP, IPSec); Statik Routing, RIPv1, RIPv2 yönlendirme; DNS Proxy; DHCP sunucu ve aktarıcı; NAT/NAPT; PPP (PAP/CHAP/MSCHAP)
    Router Var, ETSI 2400 MHz?den 2483.5 MHz?e kadar (3?ü örtüşmeyen 13 kanal)
    Açıklama 802.11b/g ve g++ uyumlu
    Garanti Süresi 36 AY

• hiç de sıcak fırsat değil bence
    http://urun.gittigidiyor.com/125-Mbps-Airties-RT-205-Kablosuz-ADSL2-MODEM_W0QQidZZ11865892

burda bile 72,90 YTL ve ayrıca üründen ben satın aldım ve ürün hiç açılmamış sıfır ürün. alacak arkadaşlar burdan satın alabilirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sicakfirsatci

hiç de sıcak fırsat değil bence
    http://urun.gittigidiyor.com/125-Mbps-Airties-RT-205-Kablosuz-ADSL2-MODEM_W0QQidZZ11865892

burda bile 72,90 YTL ve ayrıca üründen ben satın aldım ve ürün hiç açılmamış sıfır ürün. alacak arkadaşlar burdan satın alabilirler.

ki birde burda satıcı %10 kesintisi var,

oda yaklasık 7 ytl

adama 65 lira kalıyor ona ragmen kar ediyor

• evet aynen %10 kesintisi de var. bence hiç sıcak fırsat değil.
  • ankaradan bir firma o ve zamanında buraya da topic açıp baya adetli satmışlardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

ankaradan bir firma o ve zamanında buraya da topic açıp baya adetli satmışlardı

bende biliyorum o fimayı ama bu aralar hiç dh'ye takılmıyorlar...aslında bu tarafa çeksek ya onaları birazda...ii olurdu yani comiser...nedersn???
  • kabololu modem de ya pikatel ya airties ne yapıyonuz telekomun hediye modemlerını mı satıyonuz toplayıp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

ankaradan bir firma o ve zamanında buraya da topic açıp baya adetli satmışlardı

bende biliyorum o fimayı ama bu aralar hiç dh'ye takılmıyorlar...aslında bu tarafa çeksek ya onaları birazda...ii olurdu yani comiser...nedersn???

aslında benim de bu ara ihtiyacım var modeme,
    65 liraya geliyorm gg den satışları buradan 60ytl ye filan rica etsek iyi satarlar
    biz de faydalanırız aslında güzel olur yarın bir gün bir telefonla görüşeyim bakalım,
    hatta siz de rica edin, en az gg kadar burada da müşteri bulacaklarına eminim

• Yerleri artık maltepe pazarının ortasında bulunuyor. Geçen gün gidip modem almıştık. Bizim aldığımız modemi gg fiyatı üzerinden %10 daha uygun fiyatla verdiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeSCeNT

Yerleri artık maltepe pazarının ortasında bulunuyor. Geçen gün gidip modem almıştık. Bizim aldığımız modemi gg fiyatı üzerinden %10 daha uygun fiyatla verdiler.

maltepe pazarında 75 ytl den kuruş aşağı ınmedıler rt205 için

üstünd smile adsl sticker ı vardı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cydonia

quote:

Orjinalden alıntı: DeSCeNT

Yerleri artık maltepe pazarının ortasında bulunuyor. Geçen gün gidip modem almıştık. Bizim aldığımız modemi gg fiyatı üzerinden %10 daha uygun fiyatla verdiler.

maltepe pazarında 75 ytl den kuruş aşağı ınmedıler rt205 için

üstünd smile adsl sticker ı vardı...

evet geçen gün bende 65e indirtemedim ki dediğim GG kazanacağına buraya gelmişim, kargo bilmem ne ile uraşma derdi de yok ver 65e dedim diretti bende almadım gıcıklına
  • evet ya foruma getirsek te biraz daha ucuza alsak süper olur. benimde ihtiyacım var kablosuz modeme...
  • Cevap yazan arkadaşlardan özür dilerim konuyu açarken dikkat etmemişim fiyat 75 dir bu gün farkettim

düzeltmek istediğimde hata alıyorum

Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.

Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz.
  • e fiyat 75 olsa da gene pahaliya gelio. 72.80 desen ucuz olucak ama sicak olmuycak onu da belirteyim.
  • Ciddi alıcı arkadaşlar var ise pm atsınlar yardımcı olmaya çalışırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: crystalise

Ciddi alıcı arkadaşlar var ise pm atsınlar yardımcı olmaya çalışırım

ne demek ciddi alıcıar varsa arasn?
    siz yapın adam akıllı fiyat, mesela 65 lira buradan en kötü 5-10 alıcı çıkar yukarıda yazanlar okumuyorsunuz galiba
  • evet ne kadar saçma bir söz bence de
    ilk başta 95 diye sıcak sıcak fırsat yaratalım, kime sıcak olduğunu yazmıyorum
    bissürü yorumun ardından yok 75 miş diyelim
    arkadındanda yazan arkadaşımızın sözlerini ciddiye bile almaksızın "ciddi alıcılar arasın" yazalım,
    oh ne ala..
    afedersiniz ama burası donanım haber forumu
    köy kahvesinde alamanyadan gelen jilet satmıyoruz sanırım
    sıcak fırsatsa dedikleri gibi verin 60a sıcak olsun,
    yoksa konunuzu ve tazgahınızı başka bölüme taşıyın
    _____
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: crystalise

Ciddi alıcı arkadaşlar var ise pm atsınlar yardımcı olmaya çalışırım

ne demek ciddi alıcıar varsa arasn?
    siz yapın adam akıllı fiyat, mesela 65 lira buradan en kötü 5-10 alıcı çıkar yukarıda yazanlar okumuyorsunuz galiba

• bu modemde kablosuz bağlanmak istediğimde illaki web arabirimine girip şifre belirlemem gerektiğini belirtiyor çevremde bu modemi laptopum görüyor güvensiz ağ olarak ama wep şifresi vermeden giremiyorum wep şifresi verdiğim zamanda modem sahibi giremiyor bu sorun nasıl aştınız bu modemde tşk.
  • rt205 alinmaz zaten forever rt 211
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadbul

bu modemde kablosuz bağlanmak istediğimde illaki web arabirimine girip şifre belirlemem gerektiğini belirtiyor çevremde bu modemi laptopum görüyor güvensiz ağ olarak ama wep şifresi vermeden giremiyorum wep şifresi verdiğim zamanda modem sahibi giremiyor bu sorun nasıl aştınız bu modemde tşk.

web arabırımı ıcın sıfre zorunlu değil,

wep sifresi kolayca kırılır

wpa2 kullanın, boylece guvenlı ağ kullanmıs olursunuz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.