Şimdi Ara

Airties QoS ile İnternet Hızını Sınırlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar modemden internet hızını sınırlama yapabildim fakat sadece kablolarda çalışıyor..Wireless olan bi bilgisayara kısıtlama yapmaya çalıştım fakat başarısız oldu...Kablosuz olarak kısıtlama yapabilen var mı ? ? ?

• güncel
  • evet az önce ben yaptım arkadaş sömürüyordu interneti yüzde 10 a düşürdüm adamın internetini muhteşem oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim554

evet az önce ben yaptım arkadaş sömürüyordu interneti yüzde 10 a düşürdüm adamın internetini muhteşem oldu :)

dostum nasıl yaptığını paylaşsan muhteşem olacak
  • Evet merak ettim nasil yaptin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yaptım ama kendi kullanıdğım netin de hızı düştü niyeki?
  • Arkadaslar qos yi yaptim kendi internetimin hizi da dustu sebep ne olaki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up .nasıl yapılıyor .
  • qos ile sadece önceliklendirme yapabilirsiniz. qos yapılandırmasına, bu cihaz bu kadar hızda çalışşsın diyemezsiniz. sadece bu cihaz modem üzerine gelen isteklerde daha önceliklidir denilebilir. bunu mac adresi, uygulama ya da ethernet port belirleyerek ayarlayabilirsiniz.
  • peki direk mac ve ya ip adresi yazarak hız sınırlama yapılabilinir mi ? Ben tp link TD-8951ND modem kullanıyorum ve ne zamandır bu qos ( ya da mac/ip ) hız sınırlama yapmaya çalışıyorum ama yapamadım bir türlü
  • QoS(Quality of Service) özelliği hız sınırlaması yapmak için değil, sadece önceliklendirme yapmak içindir. Modem üzerine aynı anda 3 farklı istek geldiğinde, şu mac adresinden gelen istek daha önemlidir, buna daha önce cevap ver denilebilir. Ya da işte skype kullananlara öncelik tanı(ses iletimi oluyor çünkü vb) gibi. QoS ile bu mac/ip bu hızda çalışşsın deme imkanınız bulunmamakta.
  • Peki tp link 8957nd modem kullanıyorum qos ayarlamam için ayrıntılı bir türkçe kaynak verebilir misiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.