Şimdi Ara

AİRTİES MESH YARDIMI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
34.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu MESH in artı'sı nedir anlayamadım!

Ben MESH i kullanmadan ethernet port tan aldığım neti kablosuz devam ettirdim.

MESH ne yapıyor artı olarak anlayamadım !!??
  • Arkadaslar tp-link:TDW8968 ve airties 4420-3g yı nasil birbirine eslestirecem lütfen biri yardim etsin tp link in mesh ayarlarını yapamadım yardim edin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bridge.
    Yani köprü yapacaksın. normal adsl ayarı yaptığın yere git ve ppoe yi bridge yap. o şekilde kaydet...
  • Olmuyor bu sefer modeme internet gelmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok onemli cok onemli cok onemli cok onemli cok onemli

arkadaşlar uzaktaki bi bağlantıyı router , dağıtıcı + dağıtıcı (x5 e kadar ) birbirine ekleyerek kullananlar, doğrudan bağlananlar. mutlaka yapsın bunu.
    Müthiş farkediyo inanamazsınız!!!!!!!!!!!!!!!!!

ayardan airties te auto degil router neye ayarlanmış olursa olsun g ye 54 e sabit ve 20 herz e alın. hız tepkime inanın 10 kat arttı. kitlenme kalmadı jet gibi. bi yerde okumuştum bunu inanmamıştım muhteşemmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • merhaba
    airties modemle AP arasında mesh yaptım, ancak ESET Smart Security kurulu bilgisayarlarda "ARP attack" var sanıyor ve engelliyor.
    eset'in firewall'unu devre dışı bırakınca tekrar "normal" görüyor mesh ağını...

hem firewall'u devrede bırakıp, hem de mesh ağımı nasıl kullanabilirim?? sözde ağ, "trusted network"ümde..

yardım lütfen!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: omermaras

merhaba
    airties modemle AP arasında mesh yaptım, ancak ESET Smart Security kurulu bilgisayarlarda "ARP attack" var sanıyor ve engelliyor.
    eset'in firewall'unu devre dışı bırakınca tekrar "normal" görüyor mesh ağını...

hem firewall'u devrede bırakıp, hem de mesh ağımı nasıl kullanabilirim?? sözde ağ, "trusted network"ümde..

yardım lütfen!!

Esed güvenlik duvarında mutlaka bir onay olmalı. İstediğiniz uygulama yada görevi vs güvenilir olarak işaretleyebileceğinizi düşünüyorum.. Bu şekilde biraz araştırın.
  • arkadaslar dcp kapatıp elle 192.168.2.254 gibi bir ip atatıgımda modeme giremiyorum sorun modemde mi yoksa ben mi birseyi yanlıs yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebeast

malesef dostum airties başka modemle mesh desteklemiyor. ben bir airties çalışanıyım ordan biliyorum. yapabilirsen ne ala ama desteklemez. airtieslarda meshin çalışabilmesi için arkdaşın 2. mesajda söylediği gibi her 2 cihazıda karşılıklı birbirine tanıtman gerekir. bu durumda airtiesdan usr ı gösterip ardından usr dan airties ı göstermen gerekir

Airties ın kapsama alanı geniş modemi almam lazım. Elimde Airties RT206V4 var... Tabletim ile modem arası 10m arada duvar falan yok. Sdece biri koridorun ucunda diğeri koridorun diğer ucunda kapısı açık odada... Ama bağlantı gücü düşüyor.(Tabletin çekim gücü de zayıf yanılmıyorsam.) Bu yüzden ne önerirsiniz?
  • bu mesh ozelliğini nasıl kapayabiliyoruz acaba?
  • Bende konuyu hortlatayim. Benim eski linksys wag320n modem vardi.20 mgbitten fazla hiz desteklemediginden ttnetin hediye ettigi zyxel modemi kullaniyorum. Alt kattaki eve daha iyi wifi saglamak icin ve linksys modemi cope atmamak icin aralarinda kablosuz kopru kurmak istedim bi ara oldu bi 10 dkligina sonra 2sininde wifi kayboldu anlamadim ve 2sinide resetledim :) biri zyxel modem ve linksys modemi nasil yapabilecegimi anlatabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mesh tam olarak ne işe yarıyor? Benim internet bağlantım kesildi telefonumda internet var fakat bilgisayarımda wifi yok. Usb kablomda yok ama wifi antenli modemim çalışıyor 3 arayüze girip acaba modemin anteniyle çevremdeki wifi bağlantılarından yada telefonumfan internet alabilirmiyim diye düşündüm arayüzü kurcaladım epey en son bu mesh denen bölümde çevremdeki bütün wifi sinyallerine ulaştım fakat bu bağlantıları bilgisayarımda kullanılabilir hale getiremedim yani telefonumu seçip şifremi girerek telefonumdaki mevcut interneti bilgisayarımda kullanamadım. Bir yolu varsa bilen arkadaşların yardımcı olmasını bekliyorum saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: volkantekcan

cok onemli cok onemli cok onemli cok onemli cok onemli

arkadaşlar uzaktaki bi bağlantıyı router , dağıtıcı + dağıtıcı (x5 e kadar ) birbirine ekleyerek kullananlar, doğrudan bağlananlar. mutlaka yapsın bunu.
    Müthiş farkediyo inanamazsınız!!!!!!!!!!!!!!!!!

ayardan airties te auto degil router neye ayarlanmış olursa olsun g ye 54 e sabit ve 20 herz e alın. hız tepkime inanın 10 kat arttı. kitlenme kalmadı jet gibi. bi yerde okumuştum bunu inanmamıştım muhteşemmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hocam allah razı olsun. iyiki yazmışsın valla 2mbit olan bağlantı hızım 13mbit e çıktı sonunda. Günlerdir uğraşıyordum valla süpersin. Konu biraz hort oldu ama sorunu olan mutlaka bu konuyu bulur, denesinler
  • Arkadaşlar 2 adet Air 5650 var biri TTNet Biri orjinal mesh ile bağlayıp kendi odamda kullanmak istiyorum görüyor baglantıda var fakat internete girmiyor tüm ayarlar aynı ama girş yok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.