Şimdi Ara

airties kablosuz usb adaptör. yarı fiyatına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 54mbps kablosuz usb adatör airties usb-2 modeli

pek fazla kullanılmadı sıfır gibi diyebilirim. sıfırının fiyatına bakmıştım 55ytl+kdv ıdı nekadar guncel bılemem

ben 25ytl ıstıyorum.

ankara olursa iyi olur sorunsuz bi alış-veriş için.

Faturası kayıp ama garanti belgesi kutu içeriği kurulum cd'si tam olarak kutusunda geldigi gibi duruyor..

AirTies USB-2’yi masaüstü bilgisayarınızın USB girişine takarak yerel ağ bağlantınızı kablosuz hale getirebilirsiniz. Böylece, masaüstü bilgisayarınız ile herhangi bir 802.11b/g uyumlu Kablosuz Erişim Noktası’na (AirTies AP-300) bağlanarak İnternet’e kablosuz oalrak erişebilir, yerel ağınızdaki diğer bilgisayarlar ile dosyalarınızı paylaşabilirsiniz. USB-2’yi kullanmak için bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yoktur. Cihazı, sinyal alım seviyesi en güçlü olacak şekilde dilediğiniz yere yerleştirebilirsiniz.

AirTies USB-2, 2.4GHz radyo bandını kullanan 11Mbps hızındaki 802.22b standardını desteklemektedir. Bu özellik sayesinde USB-2, hem 802.11b hem de 802.11g standartlarını destekleyen cihazlara bağlanabilir.

Mesh Networks teknolojisi ile en geniş kapsama alanı
    Gelişmiş kablosuz ağ güvenliği
    Kolay kurulum ve yönetim
    Türkiye’ye özel tasarım

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayko0606 -- 29 Eylül 2007; 18:30:51 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• win vistada sorunsuz bir şekilde çalışıyormu ?
  • pm
  • vistayı denemedim pm yi cevapladım ayrıca ürün red alert e satılmıştır bilgilerinize

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.