Şimdi Ara

Airties Air 6372 So Qos yapamıyorum:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar superonline'ın verdiği Air6372SO modemini kullanıyorum. Ağımda torrent yada idm ile neti sömüren arkadaşlar var, onlara hız sınırı koyup rahatça nete girebilmek istiyorum. Mac filtresi olayını biliyorum amacım adamları engellemek değil sadece sınır koymak. Bunu qos ile yapabiliyormuşuz, qos ayarlarına geldiğimde şu sayfalar mevcut:

Burda normalde Qos etkin ama download hızı 0 yazdığı için sınırlama yapmıyor, fakat download hızını kbit cinsinden sınırlayabliyoruz, 1000 yazıyorum 1mbit sınır koyuyor, fakat bu sınırı bütün ağdaki ben dahil herkese koyuyor! İp qos bölümünden sınırlamak istediğim kişinin ipsini yazsamda farketmiyor o sınırı yine bende yiyorum:(. Sürüm olarak en son sürüm yüklü, türkçe sürüm airtiesin sitesinden yüklendi(Superonline sürümü). Bu sorunu nasıl aşarım, yada qos ayarını bu modemde yapabilen bir babayiğit varmı:)

• abimle beraber kullanıyoruz.O video açtığı an oyunda ping fırlıyor.Ben de kablosuz bölümüne girip (aynı modem) 802 b g seçeneğini seçip 2mbit yapıyorum hızı etkilemiyor pek sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

abimle beraber kullanıyoruz.O video açtığı an oyunda ping fırlıyor.Ben de kablosuz bölümüne girip (aynı modem) 802 b g seçeneğini seçip 2mbit yapıyorum hızı etkilemiyor pek sonra

ama senin hızında 2mbite düşüyor değil mi? Tabi oyununa yetiyor sanırım o ayrı.
  • Bendede benzer problem var, adam video izlediğinde yada indirme yaptığında dotada ping fırlıyor oyun donuyor kafayı yiyorum:S konuyu güncel tutunda bu modemle ilgili ne google'da nede airtiesin sitesinde nede burda nasıl qos ayarı yapıldığı hakkında hiç bir veri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk148a

Bendede benzer problem var, adam video izlediğinde yada indirme yaptığında dotada ping fırlıyor oyun donuyor kafayı yiyorum:S konuyu güncel tutunda bu modemle ilgili ne google'da nede airtiesin sitesinde nede burda nasıl qos ayarı yapıldığı hakkında hiç bir veri yok.

o benim dediğim ayar kablosuz ağ ayarı yani wirelesse sınır koyuyor.Kablolu bağlanıyorsan senin açından sorun olmaz
  • Ayni modemden bende kullaniyorum superonline vermisti.sanirim bu modemdeki Qos dedikleri sey sadece ses icin.zaten modemde ip telefon icin girisler var.ama siz kablo ile baglaniyorsaniz sizin hiz etkilenmeden,kablosuz baglantiya istediginiz siniri koyabilirsiniz Qos ile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.