Şimdi Ara

Aırtıes 5450'Yi SOL Fiberde Kullanan Varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fibere yeni abone oldum, yarın 20 Mbıt için bağlantıya gelecekler.Aırtıes'deki arkadaşlar modemin fiberde kullanıldığını ve gerekli yapılandırmalar için eğer istersem yardımcı olacaklarını söylediler.Modemden çok memnunum ve değiştirmek istemiyorum.Acaba bu modemi fiberde kullanan bir forumdaş varmıdır?? Varsa memnunmudur.(Ben ADSL de gayet memnundum)

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: janjarre
    Merhaba arkadaşlar;

Fibere yeni abone oldum, yarın 20 Mbıt için bağlantıya gelecekler.Aırtıes'deki arkadaşlar modemin fiberde kullanıldığını ve gerekli yapılandırmalar için eğer istersem yardımcı olacaklarını söylediler.Modemden çok memnunum ve değiştirmek istemiyorum.Acaba bu modemi fiberde kullanan bir forumdaş varmıdır?? Varsa memnunmudur.(Ben ADSL de gayet memnundum)

Saygılar.

Onlarin vereceklerinden iyidir emin ol.. Ben bile bunu almayi dusunuyorum senin topici gordukten sonra..
  • Arkadaşım; bu 5450 modelini kullanan bazı arkadaşlar bağlantı sırasında kopma yaşıyormuş.Benimki v3 sürümü ben çok rahat kullanıyorum bir problem yaşamadım şimdiye kadar ama almayı düşünüyorsan bu problemide araştırmanı tavsiye ederim.
    Sonra fırça yemeyelim senden ''bu ne la'' diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjarre
    Arkadaşım; bu 5450 modelini kullanan bazı arkadaşlar bağlantı sırasında kopma yaşıyormuş.Benimki v3 sürümü ben çok rahat kullanıyorum bir problem yaşamadım şimdiye kadar ama almayı düşünüyorsan bu problemide araştırmanı tavsiye ederim.
    Sonra fırça yemeyelim senden ''bu ne la'' diye

Bence sol un modeminide istesin arkadas gelince dener ona gore kullanir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.