Şimdi Ara

Airsoft Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar airsoft tabanca alacağım ama karar veremedim sizce hangisini alsam daha çok kullanışlı olur ?

Birde bunlar kola kutusunu delebilirmi ?

http://www.turkairsoft.com/cybergun-taurus-co2-replika-airsoft-tabanca.html

Kalibre çapı 6 mm (.50) BB
    Enerji 0.9 joule
    Atış gücü: 305 fps - 93 m/sn (0.20 gr BBs ile )
    Atış gücü: 394 fps - 120 m/sn (0.12 gr BBs ile)
    Menzil: 40 m
    Güç kaynağı CO2 hava tüpü
    Yarı otomatik mekanizma
    Şarjör kapasitesi 15 saçma
    Uzunluk: 180 mm
    Ağırlık: 528 gr

http://www.avfoni.com/urun/heckler-&-koch-p30-mekanik-tabanca

360 fps
    0.5 joule
    6mm kalibre
    360 fps

• Bende alttakini almak istiyorum ama kararsızım. Co2li olmayan bir tabanca alınır mı bilemiyorum atışlarda ne kadar etkili olur hiç bilmiyorum pek bir bilgim de yok açıkçası bir anlık hevesle almak istiyorum ama bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim.
    Havalıların tüpleriyle uğraşmamak için bu mekanik veya elektrikli olan modeller tercih edilir mi sizce?
    Gözüme çarpan en ciddi fark havalılar ile mekaniklerin arasındaki joule farkları. mekanikler genellikle 0.5 joule iken havalılar 2-3 joule gibi bir değerlere sahip namlu çıkış hızları ve fpsleri ise az biraz yakın ama söylediğim gibi sizce bu mekanik airsoft tabancalar tercih edilir mi özellikle arkadaşın verdiği 2.linkteki silahı almak istiyorum ne diyorsunuz?
  • Konu sanırım yanlıs yerde...

Fakat bende Gletcher TT NNB var. Linkte ki silahlardan üst bir mertebede ve tam otomatik seri atış yapabiliyor.
    Kola kutusu delmeyi sormussun. Pimapen çift camını 2 metreden delip geçiyor :) Arkadaşımın binası yan çapraz apartmanda ve ara sıra onun çatıda ki çanak antenine seri 17 tane mermiyi yani tüm şarjörü boşaltıyorum hedef tahtası gibi. Bir gün merak ettim ve çıkıp çanak antenine baktık. Çanak antenin boyası resmen kazınmıs koca sacda çok hafif çöküklük var ve tüm mermi değen yerleri paslanmış. Adam bile öldürür ki internetten ben kendi silahımı araştırdığımda 138 km mermi hızı ile atış yapılan video testleri var youtube da.

Almışken kaliteli bir şey al derim. Bir de blow back yani gerçek silah gibi tepkime olması çok önemli. O konuyada dikkat et. Atari silahı gibi olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgahandevrim -- 18 Nisan 2015; 5:48:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.